Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Stycznia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Sam miałem dwa :-D Http://mobile.autokult.pl/27064,10-marek-i-modeli-z-najwierniejszymi-klientami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 ciekawy artykuł. Ja od 2 lat się rozglądam za innym samochodem. Zawsze kończę na zakładce "RAM" Czasem na stacji się denerwuje, na parkingu również...wszystko wynagradza radość z jazdy. Na nowego nie stać mnie więc aktualnie swojego staruszka odnawiam by znów się nim cieszyć :) ! Pozdrowienia dla wszystkich Pikapowych zboczeńców :) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Druga kategoria dotyczy producentów, którzy najlepiej utrzymują klientów przy swoich produktach. Zatem jeśli klient kupi samochód danej marki, to są bardzo duże szanse, że przy kolejnej zmianie auta wymieni je na taki sam model lub inny pojazd tej samej firmy. 10. Honda - 59,9 proc. 9. Lexus - 60,7 proc. 8. Chevrolet - 60,7 proc. 7. Nissan - 61,1 proc. 6. Hyundai - 61,3 proc. 5. Kia - 63,2 proc. 4. Toyota - 63,5 proc. 3. Mercedes-Benz - 65,1 proc. 2. Ford - 66,7 proc. 1. Subaru - 67,7 proc. No :kasztan: Bronek jest moim siódmym niebieskim jajem :-D Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi