Gość Anonymous Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Proponuję za tydzień w okolicach weekendu spotkanie przy piwku. Kto chętny niech się zgłasza. Można walić browara bezprocentowego ( :-/ ) Terminy ustalimy na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jaki dzień proponujesz? Bo weekendzik juz mam zajety ale jeśli będzie to inny dzień ale po tej niedzieli to ja się pisze. Cytuj "NIC NIE TRZEBA ROBIĆ DLA ZASADY" DODGE RAM 3500 6l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Hmm, na razie niec konkretnego nie proponuję, zobaczymy jakie padną propozycje gdy więcej osób to przeczyta. Przypuszczam jednak, że po tej niedzieli czyli w następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W piątek , robimy spotkanie bez samochodów (piwko). Jeszcze nie ustaliliśmy dokładnie miejsca spotkania, ale odbędzię się ono chyba w południowych rejonach Warszawy lub jej okolic. Zadeklarowali się jak na razie: Japacz Drug Bodano Darecki Bullterrier chętnych zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Gdzie pijemy???? :-P :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mi jest wszystko jedno się dostosuję . Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaproponujcie cos, bo z Tarczyna bede musial kombinowac transport... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W landzie jest nawet fajna knajpka tylko nie wiem do której czynna,jutro sprawdze.... Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ok , ja jeszcze jestem we Wrocku i wracam w piątek wieczorkiem więc pewnie podskoczę tam gdzie się umówicie . Ok godziny 20-21 powinienem być na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 W landzie jest nawet fajna knajpka tylko nie wiem do której czynna,jutro sprawdze.... ... no i jak, co dalej? Jeśli nie ma pomysłów, to możemy tam gdzie ostatnio, czyli Route66. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jadę efem... Może po zatankowaniu zostanie mi na jedno piwo :mrgreen: Mnie w sumie też pasowałby Tarczyn, bo tam mam nocleg. Gdzie jest ta Route 66? Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Gdzie jest ta Route 66? Warsiawka... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Land zamykają szybko wiec odpada,myslałem ze troche wczesniej sie spotkamy :-/ drug gdzie ta knajpa,przy jakiej ulicy? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Route66 jest tutaj Japacz jeśli nie pijesz to bym się zabrał z Tobą i wskazał drogę, jeśli chcesz się napić to mogę pić bezalkoholowe, a ty zabierzesz się ze mną. Co ty na to? No, chyba, że Bodano za zwrotem paliwa nas odwiezie. Bodano, ja jestem z Tarczyna, a Japacz bedzie nocował w Prazmowie, wiec prawie po drodze do Piaseczna z Tarczyna. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 to ja od wczoraj tabletek nie jem zeby piwa sie napic a wy mnie chcecie w kierowce zrobic? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 to ja od wczoraj tabletek nie jem zeby piwa sie napic a wy mnie chcecie w kierowce zrobic? Nieee no skąd, skoro tak wygląda sytuacja, to wycofuje swoją propozycję. Pifko z Bodano jest wskazane. :2piwo: Ja przyjeżdżam z kumplem... on bedzie ku jego niezadowoleniu abstynentem tego wieczoru... :kasztan: Japacz, możesz się zabrać z nami. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pifko z Bodano jest wskazane. O to mi sie podoba Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Czyli knajpa ROUTE 66 Została jeszcze kwestia godziny zbornej, o której się zbieramy? No i kto wkoncu przyjedzie? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Super ! Piszę sie !! Do zobaczenia !! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Super ! Piszę sie !! Do zobaczenia !! Super ze wpadniesz :-) Może spotkajmy sie na miejscu o 18.30? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 dla mnie troche za wcześnie ale dopasuję się do wszystkich.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Drug - jak masz kierowcę, to chętnie zabiorę się z wami. Załatwiłem sobie nocleg w samym Tarczynie, więc będzie mniejszy kłopot z odwiezieniem mnie. Powinienem być w Tarczynie koło 18-19tej. Telefony mam zapisane, będę dzwonił. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 japacz, będe czekał na Ciebie. Czyli będziemy na miejscu nie wcześniej jak o 19.30-20.00. Proponuje te godziny... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Z przyjemnością, też spotkałbym się z Wami, ale cholera, jutro od rana jeżdżę, więc niestety odpadam :-( Miłej zabawy Panowie i wypijcie kufelek za mnie ;-) . Pozdrawiam Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Z przyjemnością, też spotkałbym się z Wami, ale cholera, jutro od rana jeżdżę, więc niestety odpadam :-( Miłej zabawy Panowie i wypijcie kufelek za mnie ;-) . Pozdrawiam Wpadaj na bezalkoholowe, integracja to integracja. Ilość procentów w browarze nie jest ważna. Jak rano musisz wstać to najwyżej posiedzisz do 22.00 lub 23.00. :zdro: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi