Skocz do zawartości

BROWAR w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję za tydzień w okolicach weekendu spotkanie przy piwku. Kto chętny niech się zgłasza. Można walić browara bezprocentowego ( :-/ ) Terminy ustalimy na bieżąco.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaki dzień proponujesz? Bo weekendzik juz mam zajety ale jeśli będzie to inny dzień ale po tej niedzieli to ja się pisze.

"NIC NIE TRZEBA ROBIĆ DLA ZASADY"

DODGE RAM 3500 6l

Opublikowano

Hmm, na razie niec konkretnego nie proponuję, zobaczymy jakie padną propozycje gdy więcej osób to przeczyta. Przypuszczam jednak, że po tej niedzieli czyli w następny weekend.

• 2 miesiące temu...
Gość Anonymous
Opublikowano

W piątek , robimy spotkanie bez samochodów (piwko). Jeszcze nie ustaliliśmy dokładnie miejsca spotkania, ale odbędzię się ono chyba w południowych rejonach Warszawy lub jej okolic. Zadeklarowali się jak na razie:

Japacz

Drug

Bodano

Darecki

Bullterrier

chętnych zapraszamy

Gość Anonymous
Opublikowano

Ok , ja jeszcze jestem we Wrocku i wracam w piątek wieczorkiem więc pewnie podskoczę tam gdzie się umówicie . Ok godziny 20-21 powinienem być na miejscu.

Opublikowano
W landzie jest nawet fajna knajpka tylko nie wiem do której czynna,jutro sprawdze....

... no i jak, co dalej? Jeśli nie ma pomysłów, to możemy tam gdzie ostatnio, czyli Route66.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Jadę efem... Może po zatankowaniu zostanie mi na jedno piwo :mrgreen:

Mnie w sumie też pasowałby Tarczyn, bo tam mam nocleg. Gdzie jest ta Route 66?

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

Land zamykają szybko wiec odpada,myslałem ze troche wczesniej sie spotkamy :-/

drug gdzie ta knajpa,przy jakiej ulicy?

Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.

Opublikowano

Route66 jest tutaj

Japacz jeśli nie pijesz to bym się zabrał z Tobą i wskazał drogę, jeśli chcesz się napić to mogę pić bezalkoholowe, a ty zabierzesz się ze mną. Co ty na to?

No, chyba, że Bodano za zwrotem paliwa nas odwiezie.

Bodano, ja jestem z Tarczyna, a Japacz bedzie nocował w Prazmowie, wiec prawie po drodze do Piaseczna z Tarczyna.

Opublikowano
to ja od wczoraj tabletek nie jem zeby piwa sie napic a wy mnie chcecie w kierowce zrobic?

Nieee no skąd, skoro tak wygląda sytuacja, to wycofuje swoją propozycję. Pifko z Bodano jest wskazane. :2piwo:

Ja przyjeżdżam z kumplem... on bedzie ku jego niezadowoleniu abstynentem tego wieczoru... :kasztan:

Japacz, możesz się zabrać z nami.

Opublikowano
Super !

Piszę sie !!

Do zobaczenia !!

Super ze wpadniesz :-)

Może spotkajmy sie na miejscu o 18.30?

Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.

Opublikowano

Drug - jak masz kierowcę, to chętnie zabiorę się z wami. Załatwiłem sobie nocleg w samym Tarczynie, więc będzie mniejszy kłopot z odwiezieniem mnie. Powinienem być w Tarczynie koło 18-19tej. Telefony mam zapisane, będę dzwonił.

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

Z przyjemnością, też spotkałbym się z Wami, ale cholera, jutro od rana jeżdżę, więc niestety odpadam :-(

Miłej zabawy Panowie i wypijcie kufelek za mnie ;-) .

Pozdrawiam

http://shirehorsepoland.com/

Karawaningowe Bractwo Podróżnicze

www.karawanier.pl

Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03

Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02

LESLIE RS3L - Już straszy!!!

Opublikowano
Z przyjemnością, też spotkałbym się z Wami, ale cholera, jutro od rana jeżdżę, więc niestety odpadam :-(

Miłej zabawy Panowie i wypijcie kufelek za mnie ;-) .

Pozdrawiam

Wpadaj na bezalkoholowe, integracja to integracja. Ilość procentów w browarze nie jest ważna. Jak rano musisz wstać to najwyżej posiedzisz do 22.00 lub 23.00. :zdro: