virtua Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witajcie! mam na imię Łukasz, jestem z Krakowa, powożę czarnym Ramem 2500 6,7 Quad Cab z długą paką. mam to maleństwo już 2 lata ;-) i dalej pozostanie w rodzinie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witajcie! mam na imię Łukasz, jestem z Krakowa, powożę czarnym Ramem 2500 6,7 Quad Cab z długą paką. mam to maleństwo już 2 lata ;-) i dalej pozostanie w rodzinie ;-) Siem Łukasz, Właśnie zakończył się mini spocik Janki 2009. Szkoda, że Cie nie było. Relacja w odpowiednim temacie napewno sie pojawi... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtua Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 wiem wiem! dzięki za ciepłe przyjęcie ;-) Seba78 mnie gorąco zapraszał ale niestety problemy rodzinne uniemożliwiły wyjazd... ale kto wie może na następnym zlociku pojawimy się w sile 2 Ramików ;-) zarażam coraz więcej ludzi virusem zwanym roboczo Ram2500 więc kto to wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ale kto wie może na następnym zlociku pojawimy się w sile 2 Ramików 2500 były 3sztuki 8.0 V10, 5.9 CTD i 6.7 CTD... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Cześć Łukasz . Witamy na forum!!! Coraz więcej Cumminsów. Niźle. Już można forum prawie że przemianować na dodge-truck forum, ale z obecną tendencją za jakiś czas możnaby zmienić nazwę na Cummins-forum :mrgreen: . Łukasz...standarodowo poprosimy o fotki Twojego moastodonta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Hej chłopaku :) Łukasz to chłopak, u którego pierwszy raz siedziałem w RAMie, i który pozwolił na długą przejaźdźkę zapoznawczą z RAMem, czym przyczynił się do przyspieszenia jedynie słusznej decyzji. Ma bliźniaczego RAMa do mojego tylko w wersji czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam serdecznie..!! I Pozdrawiam kolegę z Krakowa... :-) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, witam w Krakowie bywam bardzo często i zazwyczaj tez Ramikiem czyli jak by co to kiedys możemy się spotkać. Teraz wybieram się gdzieś koło 16-17 listopada Pozdrawiam Krzysiek Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Również witam serdecznie Krajana. No to mamy już w okolicy trochę więcej Ramów :-) W Niepołomicach pojawił się również...:-) pzdr. i do zobaczenia na drodze.......Jarek Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witajcie! mam na imię Łukasz, jestem z Krakowa, powożę czarnym Ramem 2500 6,7 Quad Cab z długą paką. mam to maleństwo już 2 lata ;-) i dalej pozostanie w rodzinie ;-) To jeszcze jedno pytanko, nie spotkaliśmy się przypadkiem w wypożyczalni przyczep na Wielickiej, na dużym parkingu koło Mebli ??? Przypominam sobie, że właśnie czarnym Cumminse"m kolega podjechał a ja byłem wtedy czarnym Pajero...i chwilę pogadaliśmy nt. Ramów :-) - ale nie jestem pewien czy to ty byłeś ? pzdr.Jarek Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi