Norick Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 przetestowałem swojego pick-upa i wiem co i jak. Nie będę dublował relacji więc wkleję linkę do forum toyociarzy http://tlc.org.pl/viewtopic.php?f=6&t=2607 Miłego czytania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 28 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Piekna wyprawa, pozazdrościć :git: spalanie rewelacyjne, gdybym pojechał Ramikiem i miał tylko dwa razy wieksze to bym sie bardzo cieszył :mrgreen: Ciekawe jakie straty miałby Ramik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ...w spalanie aż się wierzyć nie chce, ale Hil dał rade widać-bardzo dobrze. Mega wyprawa i zajebisty opis, cóż tylko pozazdrościć :git: Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No cóż może to wina niskiej prędkości marszowej powrotnej :D Daję rade ale trzeba mi teraz go trochę doinwestować :D A Ramik cieżej by mu było ze względu na sajz. Nie wiem jak on nisko siedzi ale dobre kółka powinny dużo zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi