tomaszwl Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Witam wszystkich. Od prawie roku ujezdzam Ram'a 1500 Quad Cab Short Bed 4x4, oczywiscie Hemi i juz nie tak oczywiscie w kolorze czarnym. Zagazowalem go jakies 7kkm temu i jak dotad spisuje sie doskonale. Mam juz pewne doswiadczenia z nim, moge podpowiedziec male co nieco. Pozdrawiam wszystkich, Tomasz WL Cytuj Spalanie Ram'a = wydajność pompy paliwa X średnica węży paliwowych
abok Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 masz może jakieś zdjęcia? Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Zeed Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Dawaj foty dawaj 8-) Cytuj wake up - pick up
tomaszwl Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 A macie: Zdjecia z zeszlorocznej (a wlasciwie tegorocznej) zimy. Pozdro, Tom Cytuj Spalanie Ram'a = wydajność pompy paliwa X średnica węży paliwowych
Zeed Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 hehe...mały kierownik w dużym samochodzie 8-) auto naturalnie mistrz, jak każdy ram :git: Cytuj wake up - pick up
Gość Anonymous Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Jednak czarne RAMy są ładne :-D . Witamy i zapraszamy do dyskusji :) Cytuj
BURDY Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 i tak trzymać, im więcej "ramowców" na tym forum lepiej :-P a Ramik to prawie kopia mojego :) Zresztą chyba znam ten samochód- parkujesz pod dąbrowskim realem? Jeśli tak to mam pytanie - co masz robione przy zawieszeniu, bo coś nisko furka siedzi, zwlaszcza kipa? Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Października 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 faktycznie gdyby nie opis że 4x4 to napisałbym że kastrat. witamy na forum :-D Cytuj
tomaszwl Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zasmucacie mnie na powitanie. Na moje oko jest normalnie, moze kolega bywajacy w realu sprobuje ocenic na zywo (tak, to ten moj spod reala). Co prawda zdarzylo mi sie nim przewiezc 1,2t piasku, ale to raczej nie ma wplywu, bo nie siadl nawet na ograniczniki, wiec byl zapas. Co do wysokosci - nie ma mozliwosci podniesienia calej budy, ze wzgledu na reduktor NV244 czy jakos tak - ze sterowaniem elektronicznym, wszyscy producenci zestawow do liftu wykluczaja ten model reduktora. Zaniedlugo bede sie bral za renowacje lakieru, bo jest nieciekawie w kilku miejscach, jak nie zapomne, to wrzuce foty sprzed i po operacji. Aktualnie jestem na etapie walki z pozycyjnymi, ale znalazlem juz rozwiazanie, tylko czasu brak na ograniecie tego. Jezeli sie nie obrazicie, to podam link do forum Ram'a - w zasadzie forum jest ruskie, ale pracuje nad spolszczeniem, i wtedy bedzie miejsce dla wlascicieli Ram'ow. Sa tam tez namiary na mnie w razie potrzeby. Pytajcie o co jeszcze chcecie, ze wzgledu na przejscia jakie mialem po zakupie znam budowe reduktora miedzy innymi :D Pozdro, Tom ps o swiatlach w Ram'ie moge napisac ksiazke Cytuj Spalanie Ram'a = wydajność pompy paliwa X średnica węży paliwowych
drug Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Jednak czarne RAMy są ładne :-D .Witamy i zapraszamy do dyskusji :) Przepraszam, wypraszam sobie, że srebrne nie ładne... :-P Czarny jest piękny, bo można uwidocznić chromy, ale czarny wyszczupla ... hehe Srebrny może pięknie wyglądać w połączeniu z małą symboliczną ilością chromu i z czernią. Ja będe np. chciał zmienić lampy na clear'y soczewkowe z zestawem xenon, ale żadnych nakładek na klamki, lusterka itp. Zdążam natomiast do czarnych 22' felg w macie... ale na razie tylko zdążam hehe Witam nowego forumowicza rzecz jasna... :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Rekomendowane odpowiedzi