adamsolberg Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam! Orientuje się ktoś może gdzie jest termometr w F150? Mój to model z 2001 roku i od pewnego czasu termometr jest bardzo ,,optymistyczny". Naprawa czy wymiana nie będzie trudna tylko... gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie wiem jak jest w eFie ale w Ramie czujnik znajduje się przed chlodnica po podniesieniu maski po prawej stronie, ja tez miałem dziwne objawy -33 w lato :mrgreen: , wypiecie z wtyczki i przeczyszczenie stykow poskutkowalo, termometr działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dzięki Sebastian O., sprawdzę Twoją wskazówkę :-D Mój znowu odwrotnie: jest mróz a tu termometr pokazuje +22 ' C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzięki Sebastian O., sprawdzę Twoją wskazówkę :-D Mój znowu odwrotnie: jest mróz a tu termometr pokazuje +22 ' C... Może podaje Ci w Kelwinach ? :kasztan: :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 moze faktycznie cos przelaczyles i zaczal pokazywac ci w fahrenheit-ach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hehe nie no Panowie :-D Jest w skali Celsjusza :) W F'ce faktycznie przełącza się na Fahrenheit'y ale to jednym przyciskiem i świadomie ;-) Przestawiałem i różnica w skali C i F jest zachowana... Tylko nie te wartości co w realu. [ Dodano: 2013-02-04, 10:00 ] Wszytko już działa jak należy... I przyczyna nie została znaleziona. Coś się zawiesiło, przeczyszczone zostały wszystkie elementy i gra gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi