Piotr_GT Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 krótko i na temat... panewki się spotkały ze sobą na ósmej korbie.. i po bólu.. nowy silnik wkładają w Zielonej Górze... zobaczymy.. Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Lipca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 opsz tą awarie, podaj przebieg i okoliczność, jechałeś w trasie , miasto? przegrzałeś go, brakło olełum ? na gazie benie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 zatem... oleum się zjedł.. po 15K nie było nic.. w zasadzie może jeden litr, kumpel był autem w trasie i zadzwonił że brak.. kazałem dolać (dolał 4 litry i doszło na SAFE).. wrócił do Poznania, następnego dnia rano już panewy dawały nawet na wolnych... przebieg 88K kilometrów, jeździmy na gazie, w zasadzie odcinki po 20-30 km, nie więcej, z rzadka trasa, nie było sensu remontować, za 4K kupiłem cały silnik, we wtorek mam odbierać auto. się okaże Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jadę jutro odebrać auto... telefonicznie wygląda na profi sprawę... będę odbierał auto z nabitą i wyczyszczoną klimą, wymienionymi wężykami od gazu , nowymi świecami, olejem, płynami i filtrami napiszę jak wrażenie po... Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 28 Lipca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 czy wskaznik od cisnienia oleju coś sygnalizował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 wskaźnik czasem opadał gwałtownie, przy hamowaniu, ale generalnie wskazywał ciśnienie ok, w każdym bądź razie.. auto odebrane: 1. auto czekało umyte i gotowe do drogi 2. wszystko wymienione jak należy, klima nabita i oczyszczona (łącznie z wydrukami procesu) dodatkowo termostat i rolka napinacza pasków 3. stary silnik wzięty w rozliczeniu 4. na wszystko faktura VAT przejchałem 150km do domu i szedł jak złoto Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 wskaźnik czasem opadał gwałtownie, przy hamowaniu, ale generalnie wskazywał ciśnienie ok, w każdym bądź razie.. auto odebrane: 1. auto czekało umyte i gotowe do drogi 2. wszystko wymienione jak należy, klima nabita i oczyszczona (łącznie z wydrukami procesu) dodatkowo termostat i rolka napinacza pasków 3. stary silnik wzięty w rozliczeniu 4. na wszystko faktura VAT przejchałem 150km do domu i szedł jak złoto jednak sa jeszcze normalne warsztaty ;-) mam 2 pytania - napisz prosze ile cie kosztowala przekladka ? czy auto bylo w przeszlosci bite ? dalbys namiar na warsztat w razie " W" ;-) pozdrawiam R Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 cała zabawa 3500 silnik, 1440 przekładka, 1090 materiały eksploatacyjne kontakt: www.zuzcar.pl Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 wiedzialem ze sa dobrymi handlowcami (allegro) :up: umieja budowac swoja marke , oby wystarczylo im checi , czego zycze im i nie tylko sobie ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjot84 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Też polecam osobiście Zuzcar, co prawda na razie tylko jako sprzedawcę części:) Zawsze jak coś mi potrzeba to u nich bez problemu i sprawnie załatwiają sprawę. Cytuj RAM 1500 QuadCab '02 5,9L Benz+LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi