Stebel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pierwszy dzien na stoku za mna :mrgreen: I pierwszy film: W ciagu paru zjazdow pokonalismy 8943 stopy roznicy wzniesien. :raca: Cytuj www.stebel.com.pl
dejwitt Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 zazdroszcze, u nas dopiero zaczeli dosniezac, a ja tak nie lubie jezdzic na tym cholernym sztucznym sniegu ze jestem zmuszony na poczekanie konkretnej zimy albo na pojechanie w alpy, a na to ciagle czasu brak:(....doczekac sie nie moge heheh na otwarcie sezonu :), wiec jeszcze raz pozazdroscic :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
WojtRybnik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Konkret zdjęcia i piękne Tahoe ! Własnie, Japacz mam dobrego kolegę w Tahoe City i zamierzamy go odwiedzić w 2014 roku. Tak w ogóle to mieszka tam całkiem spora ekipa Polaków snowboarderów. [ Dodano: 2012-12-05, 21:14 ] Nie Japacz tylko Stebel, przepraszam za literówke :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006
Stebel Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tahoe city....dokladnie po drugiej stronie jeziora :-) Jak bedzie blizej wyjazdu to daj znac....ustawimy sie na jakies potkanie....moze wybierzemy sie moim jeepem na rubicon? Cytuj www.stebel.com.pl
japacz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Konkret zdjęcia i piękne Tahoe ! Własnie, Japacz mam dobrego kolegę w Tahoe City i zamierzamy go odwiedzić w 2014 roku. Tak w ogóle to mieszka tam całkiem spora ekipa Polaków snowboarderów. [ Dodano: 2012-12-05, 21:14 ] Nie Japacz tylko Stebel, przepraszam za literówke :) A ja się nie gniewam :-) Fajnie by było tam mieszkać... :)22 A na razie to się cieszę, że w Polsce jestem bo mi Stockholm zasypało :traper: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Rekomendowane odpowiedzi