Przodowy Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mam na imię mam Piotr. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "Ramzesa" tj. Dodge RAM 1500 5.9 L Magnum 4x4. Witam i pozdrawiam wszystkich fanatyków pickupów szczególnie tych z U.S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Vitaj Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witaj! Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi