Jonko Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Hejo! Wychodzę z propozycją zorganizowania zlotu/spotkania na terenie mojego powiatu (powiat włodawski) przy atrakcyjnym jeziorku o którym zaraz napiszę. Termin przewidywałbym na miesiąc lipiec/sierpień, planowałbym 2 - 3 dniowy zlot w domkach letniskowych położonych prawie przy samym jeziorze, organizacji podjąć mogę się sam, jeziorko (Okuninka - j.białe) znajduje sie zaledwie 6 km od mojej miejscowości, mógłbym zarezerwować spory ośrodek gdzie każdy na parkingu pomieściłby swojego mastodonta : ) W planach miałbym na pewno jakąś małą trasę terenową, terenowe zwiedzanie okolicy może i nawet wjazd na piaskownię, przejazd kolumną przez miasto itp. jeśli macie tylko jakieś propozycje, każdą chętnie przyjmę : ) Jako dodatkowe atrakcje możemy zaplanować paintball, sporty wodne, jazda konna, wypożyczyć quady, kajaki, rowery wodne, chętni mogą zabrać ze sobą wędki, koniecznie każdy zabiera ze sobą stroje kąpielowe - jezioro jest bardzo czyste a plaże są zadbane. Ośrodków jest sporo do wyboru, starałbym się wybrać taki który dysponuje bardzo dużym parkingiem, wolną zieloną przestrzenią i w miarę komfortowymi domkami, niżej podaję link do jednego z ośrodków http://www.osrodekplus.pl/ - ośrodek ten położony jest w bardziej spokojnym miejscu z dala od żyjącego 24h/dobę centrum : ) Chciałbym zebrać listę chętnych którzy pisaliby się na taki zlot/spotkanie w okresie wakacji, jeśli wstępnie byłoby wystarczająco chętnych proponowałbym zrobić ankietę z bardziej przybliżonym terminem. Leśnych i polnych terenów w okolicy jest sporo, moglibyśmy zrobić coś na wzór mazowieckiej włóczęgi : ) Sądzę, że ktoś z naszego forum już miał okazję zawitać nad j.Białe, nie jest to na pewno nie wiadomo jakie super piękne jeziorko natomiast jest przyjemne, w miarę spokojne, gdzie można fajnie spędzić czas (turystów w sezonie naprawdę zbiera się sporo), głównie liczy się by skupić jak najwięcej pickupów w jednym miejscu :mrgreen: ' Miejscowość : Okuninka, niedaleko Włodawy przy wschodniej granicy, z Warszawy 260 km Jeśli zebralibyśmy wystarczającą ilość osób, chętnie podejmę się organizacji wszystkiego : ) Pewnie i tak pominąłem jakiś fakt o którym sobie później przypomnę :mrgreen: Pozdro : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 My (ja z żoną) bylibyśmy (wstępnie ;-) ) zainteresowani :-) Pytania są (na ten moment) dwa: 1. Czy można do tych domków zabrać dużego psa (labrador)? 2. Jaki byłby orientacyjny koszt zakwaterowania? Pomysł super :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Eazy, pyt. 1, myślę, że nie byłoby z tym problemu, właścicielami ośrodka są generalnie znajomi : ) pyt. 2, z pewnością dostalibyśmy jakąś zniżkę jeśli zarezerwowalibyśmy większą ilość domków, mam na oku trzy ośrodki które spełniały by naszym wymaganiom : ) w tym tygodniu podjadę do ośrodków popytam, wtedy podam orientacyjny koszt za domek oraz zrobię również zdjęcia czy odpowiadał by dla Was domek, plac, otoczenie itp. : ) Na pyt. 2 postaram się odpowiedzieć dokładnie jeszcze w tym tygodniu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pomysł fajny... Z racji tego, że to wakacje to na 100 % nie wiem. Czekam na więcej szczegółów... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fajny pomysł, fajna inicjatywa chociaż w ch.. daleko. turystów w sezonie naprawdę zbiera się sporo To może po sezonie? Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Lemmy, miejsce gdzie planuje zakwaterowanie jest z dala od centrum, jest o wiele luźniej i spokojniej od chmary turystów : ) Termin może być i nawet po sezonie, ważne by odpowiadał dla większości, póki co dużo osób nie wyraziło chęci, jeśli wstępnie zdeklaruje się 10 -15 samochodów będziemy myśleć o konkretniejszym terminie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wstępnie jestem za. Potrzebuję tylko znać datę i jeśli tylko przypasi, to jadę. Czy do tego ośrodka można przyprowadzić przyczepę kempingową i w niej się przekimać, czy tylko domki? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Czy do tego ośrodka można przyprowadzić przyczepę kempingową i w niej się przekimać, czy tylko domki? Na ośrodku jest również plac kempingowy także namioty, przyczepy - no problem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Noooo, pomysl ok ;o) Ja wstepnie się pisze ale tak jak wiekszość potwierdze dopiero jak będą znane jakieś terminy ;o) Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi