woytek9 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 witam wszystkich, jak nowego przystalo chcialem się przywitać. Obecnie nie posiadam niestety żadnego pickupa, nad czym mocno ubolewam, ale mam nadzieje że niedlugo znowu coś nabęde. Cytuj
drug Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witamy serdecznie!!! :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Quarter Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 witam wszystkich,jak nowego przystalo chcialem się przywitać. Obecnie nie posiadam niestety żadnego pickupa, nad czym mocno ubolewam, ale mam nadzieje że niedlugo znowu coś nabęde. Witam i łączę się w bólu oczekiwania :-D Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
prawy Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam ! :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl
BULION Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Też nie mam pickupa więc witam gorąco!!!! Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Rekomendowane odpowiedzi