Bil-Fach Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam, czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie zamawiać części do F 250 6.9 D 1986r. Pozdrawiam. Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ja wszystko co tylko mogę, biorę w rockauto. Nawet pomimo tego, że jakiś czas temu koszty paczek mocno zdrożały i wszystkie trafiają na cło, to i tak wychodzi to sporo taniej niż u naszych handlarzy (tak mniej więcej o połowę taniej). Problem jest tylko z bardzo dużymi gabarytami, bo koszty przesyłki są absurdalne. Wiem, że ludzie korzystają wtedy z firm typu polamer i podobnych - jeszcze nie miałem takiej potrzeby, więc ścieżkę mam nieprzetartą Mecenas 1 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi