komu Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie. Jestem inżynierem z okolic Warszawy. Aktualnie jeżdżę Audi S8 z 2006r (w domu mam jeszcze Jeepa XJ z 1996r i Matiza :). W planach mam takie coś: Jeep XJ abgrejdowany na ramę własnej konstrukcji (tu może troszkę przesadzam, własnego projektu, nie wykonania) i z silnikiem od Dodga RAM SRT10 (Viperowy silniczek, mam takiego dość niedrogo ale po konkretnym dzwonie do ściągnięcia z USA - w sumie od znajomego mojego znajomego). Stąd moje pytania o mosty w RAM (zastanawiałem się nad zastosowaniem mostów z Parcha, ale to troszkę nie to). Interesowały by mnie Dana44 i Dana60 (tył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Temat podzieliłem i przeniosłem do Performance, bo w powitalni nie dyskutujemy na takie tematy. Witam Cię serdecznie na naszym forum. ;-) i proszę o utrzymywanie porzadku w tematach. To jest w regulaminie forum. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj Człowieku Pozytywnie Zakręcony :lol: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi