pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW JESTEŚMY Z KRAKOWA ,TZN JA MÓJ SYN I NASZ CHYBA DUZY PICKUP. Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW JESTEŚMY Z KRAKOWA ,TZN JA MÓJ SYN I NASZ CHYBA DUZY PICKUP. Witamy serdecznie. Pink86, przeniosłem Twój post do powitalni, bo tutaj się witamy. Przejrzyj sobie forum, żeby na przyszłość umieszczać zapytania i inne posty w odpowiednich tematach. Na forum pisanie z CAPSEM oznacza krzyk. Dopuszczalne jest pisanie bardzo ważnych rzeczy z Capsem, ale od tego są też grube trzcionki, kolory itp. Pisania z Capsem unikamy. Zalecam wstawić podpis w którego treści wpisz czym jeździsz. To ułatwi odpowiedzi na Twoje późniejsze pytania. Zalecam zapoznanie się z regulaminem forum. Tyle jeśli chodzi o organizację. Napisz czym jeździsz, a może wkleisz zdjęcia swojej maszyny. ;-) Życzymy miłej lektury. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam Kolegę :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie ,zapoznałem się z regulaminem forum.Bardzo przepraszam za capsa .mam problemy z wklejaniem zdjęć ,czy ktoś może mi pomóc ?? Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 kolejna próba ze zdjęciem . to z przodu to prawdziwe rogi amerykańskiego byka !! Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 zlot w Starym Oleśnie i zdobyty przez nas puchar. :-D Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witamy serdecznie w gronie "taczek" :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 kolejna impreza i kolejny puchar zasługa mojego juniora !! Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 na dobranoc zagadka: co to za pickup ? Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Po światłach wnioskuję, że to jakiś GM :-) Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Aloha! Często się po Kraku kręce ale twoich fur nie widziałem, witam pozytywnie zakręconego... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek 7.4 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ten zadek to chevy silverado 3500 i to bodajże ten z filmu brokeback mountain z wyoming, oglądałem twojego forda nz zlocie w radomiu , ja byłem jeszcze swoim tahoe Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Olkusz WITA !!! Piękne taczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ... ale zrobiłeś poruszenie :-D Zajefajna taczka ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zajefajna taczka ;-) Zgadzam się w 100% ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wojtek 7.4 my stalismy za nimi.Tylko nas nie widać.Chyba bardziej po prawej.I grilowaliśmy za czarnym Avalanche.Jeśli to ty to pytanie jak dojechałeś %. do domu pink86 wy tez dawaliście ognia widziałem w % Te rogi są wyrabiste.Wychodziły mi za kadr. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink86 Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam kolege Wojtka ,jeśli chodzi o impreze w Radomiu to pogarowaliśmy mocno w sobotę ,a ja w niedziele pełna abstynencja. gorąco pozdrawiam Cytuj Piotr i Michał Junior Ford heavy duty KRAKÓW ZAGACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerbera Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam kolege z krk :-D jeszcze Cie niewidzialem na miescie Cytuj L 200 178hp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi