Kemlar Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witamy!!! Serdecznie zapraszamy na warszawski Mokotów, przy Racjonalizacji 7 do Klubu CRANK Cafe -> www.crank.pl Jest to idealne miejsce na spoty i spotkania nie tylko samochodowe :) Wszyscy jesteśmy motoryzacyjnie skrzywieni :) Uwielbiamy włoską motoryzację kochamy włoskie motocykle i samochody, ale cenimy też niemiecką solidność i amerykański styl... Nasz duży parking przed klubem jest w stanie pomieścic wiele pojazdów, a do tego będą one pięknie wyeksponowane, tak, że wszyscy goście nie przejdą obojętnie obok Waszych maszyn... Ogródek z grillem zapewnia miejsce gdzie w cieniu możecie napić się zimnego piwka i dlektować się smakiem pysznej karkóweczki, napawając się widokiem lśniących w słońcu lub w blasku księżyca maszyn. Na barze oferujemy Wam specjalne promocje - poza cotygodniowymi “PIĄTKAMI za PIĄTKI”, gdzie cała oferta baru jest dostępna za okrągłe 5 PLN, możemy zaproponować Wam specjalne ceny i upsty. W poniedziałki mamy już cotygodniowe spotkania właścicieli amerykańskich wozów i przyznam, ze warto to zobaczyć na żywo, a jeszcze lepiej usłyszeć rasowy ryk kilkunastu V6 i V8 jednocześnie.... W środy zjawiają się motocykle różnych typów i marek - każdy znajdzie coś dla siebie W piątki króluje Rock&Roll i często pojawiają się miłośnicy VW Garbusów i Ogórków. Znajdziecie nasz też na FaceBook’u: http://www.facebook.com/crank.klub Wszelkie dodatkowe info przez maila biuro@crank.pl Zapewnimy Wam klimat i atmosferę, jakich nie znajdziecie w żadnym innym miejscu w Warszawie. ZAPRASZAMY Crank CAFE Team Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 lokal z klimatem , całkiem przyjemny :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Noooo, to kiedy piwko? :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 zapraszam dzisiaj na spontan spota:-P jutro bedzie tez troche motocykli wiec tez wesolo :twisted: Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja z miłą chęcią, ale teraz po narodzinach mojej drugiej córki musze być bardziej zorganizowany i nie mogę sobie na razie pozwolić na spontana, ale może inni są chętni lub coś można zorganizować na przyszły tydzień. Ciężko jest zorganizować sponatana, bo i forum kameralne. Zanim wszyscy przeczytają, że będzie spontan to już będzie po spontanie, ale czasem się udaje, tak było w Jankach. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 wiec miejmy nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej i spontany beda czestsze;-) ps. potrzebuje tylnych amorow do swojego k3500, najlepiej: Bilstein F4BE52568H0 - Bilstein Heavy-Duty Series Shocks http://www.summitracing.com/parts/BSN-F4BE52568H0/ czy ktos zna dobre sklepy ktore mozna polecic u nas? Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 panowie, moze jakis spocik w koncu? ;-> Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jestem za. No to kiedy? Robimy listę chętnych? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 lista:) drug kemlar Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jestem za..! lista:) drug kemlar prawy Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 I to by było na tyle? Wcześniej potrafiliśmy się zebrać na kilkanaście aut w Jankach, a teraz tylko na tyle was stać? Wstyd panowie!!! :szub: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo.1976 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 no to żeby nie było jako nowy tutaj pozwolę się dopisać :lol: drug kemlar prawy theo.1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Panowie lipa jest, jeśli nawet potencjalnych chętnych nie ma do spotkania. Proponuje wyznaczyć jakiś termin. Kemlar jaki dzień tygodnia sprzyja spokojnemu spotkaniu w naszym klimacie? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja już w zasadzie jestem zdrowy więc też podjadę jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 przepraszam ze tak późno odpisuje, niestety czekałem aż mi się wyjaśnią pewne sprawy niestety na dzień dzisiejszy klub zmuszony byłem zamknąć i w obecnej chwili go likwiduje:( szukam nowego lokalu w wawie już nie na klub a bardziej kameralny pub, prawdopodobnie w stylu amerykańskim, rocknrolla, ale zobaczymy jak się poukłada. pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze i tak niedługo się jakoś zobaczymy, poznamy w szerszym gronie:)) Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Szkoda, bo z Bullem wybieraliśmy się we dwóch... :-| Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 to moze po weekendzie w kameralnym towarzystwie? wymiana tel na priv i do przodu:-] Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ew dzisiaj na szybko jest szansa byc w lokalu do 21;) drugiej takiej okazji juz napewno tutaj nie bedzie:)))) Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ew dzisiaj na szybko jest szansa byc w lokalu do 21;) drugiej takiej okazji juz napewno tutaj nie bedzie:)))) No, niestety, jutro wstaje o 4 rano, w tygodniu odpada. Piątek lub sobota i nie musi być u Ciebie skoro masz taką restrukturyzację. Na spokojnie trzeba się umówić i tyle. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Szkoda, bo z Bullem wybieraliśmy się we dwóch... coś innego się pomyśli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemlar Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 wt, sr za tydzien wstepnie pasuje?:) Cytuj Silverado C3500 7.4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 środa bardziej... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi