Pretor Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam wszystkich, jeszcze nie mam , ale intensywnie poszukuję :mrgreen: i .... nie jest łatwo :evil: serce mówi Dakota - rozum podpowiada Logan :mrgreen: , skończy się prawdopodobnie Navarą lub Rangerem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witamy:) Z tych trzech zdecydowanie Dakota ;-) A co to jest Logan? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witamy A co to jest Logan? Dacia http://www.netcarshow.com/dacia/2008-logan_pickup/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A co to jest Logan? silnie forsowany przez mojego sąsiada - szczególnie jednym argumentem: nowy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dacia http://www.netcarshow.com/dacia/2008-logan_pickup/ aaa Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Siem... Navara, Ranger fajne bryczki, wiekszość polskich pickupowców takie ma. Dakota jest bardziej osobista, a jeśli wahasz się ze względu na spalanie i dostępność części to większość z nas daje sobie jednak rade, bo i wiekszość problemów o tej tematyce to mity... Amerykańskie pickupy mają to do siebie, że jeśli kupisz dobry egzemplarz to tematu części szybko nie doświadczysz. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 drug, założenie jest takie, że to auto ma tyrać :-( i czasem dać mozliwość przewiezienia moich dziewczyn do szkoły/pracy - Dakota wywala z obuwia, ale nie ukrywam, że na teraz chciałbym (a zasadniczo muszę) zamknąć się w kwocie 30-35 tysia i roczniku min 2005, więc niestety :-( Co do samochodów amerykańskich - miałem ZJ 5,2 więc lęki są mi obce i w zakresie dostępności części i spalania :-D Skłaniam się w stronę Rangera....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Pretor, załóż temat w odpowiednim dziale, będziemy pomagać szukać i dyskutować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ok :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Czołem!! Kiedyś miałem podobny dylemat co Ty. Zaryzykowałem jednak, postawiłem na Amerykańca i nie żałowałem ani przez chwilę mimo, że do tej pory płacę raty. Mało tego, jeśli będę wybierał następne auto, to zostanę przy tych klimatach. Pozdrawiam Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 założenie jest takie, że to auto ma tyrać Troche zaprzeczasz sobie, bo jeśli auto ma tyrać to zapomnij o Rangerze czy Navarze... Największą pracę jaką wykonują te auta to wożenie Vatu. Takie mam zdanie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witamy kolegę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi