lenin Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Zapraszam na imprezę wiosenną Topienie Marzanny. Jest to impreza o charakterze turystyczno - przeprawowym. Dla właścicieli Pickupów polecam klasę podróżnik. Jest to ok. 200 kilometrowa trasa po szutrach i drogach polnych,zawierająca elementy offroad. Wzdłuż trasy wiele ciekawych miejsc i zabytków do zwiedzenia. Zapraszam na www.offroad.mazury.pl pozdro Lenin Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuczo Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 lenin, ty tez tutaj? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 czuczo, Śmigam ostatnio po wielu forach i spotykam coraz więcej jeepniętych ;-) Szkoda że nie było okazji do spodkania jak byłem u was na Dolnym Śląsku :cry: A byłem tam prawie trzy miechy :oops: Niedawno na forum Mazury.info.pl spotkałem kolegę mabara :shock: Po chwili odezwało się jeszcze trzech jeepniętych co mają łódki na Mazurach, i to blisko mnie :shock: Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuczo Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Szkoda że nie było okazji do spodkania jak byłem u was na Dolnym Śląsku No fakt, jakoś nie było okazji :-? A ty lenin zeglujesz? Moze sie kiedy na mazury wybiore :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 czuczo, Nie specjalnie :roll: Chyba ,że na ostro :twisted: np. regatowa Omega, trzech typów na łajbę i ładny wiaterek, tak przynajmniej 6 :twisted: A wybierz się kiedyś. Majówkę 4x4 będę robił, protaktyn się wybiera. Na poprzedniej był. Chłopaki z Wrocka xj 2100 przylecieli ;-) Kiński się odgrażał że tyż przyjedzie. Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czuczo Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Majówka raczej odpada, organizujemy mały zjazd jeepnietych z lokalu :lol: Wpadnij jak byś był w okolicy :auto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 czuczo, Spoko jak będę w pobliżu ;-) Mam zamiar wybrać się na Rajd Aurum 2 w Złotym Stoku. Byliśmy na jesieni, rewela. Niestety kontuzja auta nie pozwoliła nam walczyć do końca. Ale i tak nie wypadliśmy z pierwszej dziesiątki 8-) Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 No, podaję oficjalna informację :raca: Trzy nagrody, po jednej w każdej klasie funduje hotel MAZURY ** są to trzy dwu osobowe weekendy w tym hotelu :git: Termin odbioru nagrody dowolny. Miejsce drugie w podróżniku to intensywny kurs jazdy offroad z instruktorem i samochodem sponsora nagrody. Nagrodę ufundowało biuro podróży TASK TRAVEL Pozostałe nagrody się robią ;-) Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja bym próbował, przekonasz się czego jeszcze trzeba Twojemu eFowi. btw. Jaką on ma masę własną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 1800 Chyba z butlą z helem na pace :-P Niemożliwe, żeby był lżejszy od mojego (zważone 2140). Mario, jedź na wagę, będziesz zaskoczony :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 dokładnie nie ma bata moje disco ma masę własną 2700 Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 1700 moje Mondeo ważyło... :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 MKmario, Śmiało :-) Jeśli nie spróbujesz to nie będziesz wiedział. Wiele zależy od tego czy kierowca chce przejechać, jeśli chce to i auto da radę :twisted: Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 I po imprezie, ostro było :twisted: Na stronie www.offroad.mazury.pl są foty z rajdu, polecam. Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi