Piotras Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witajcie, Temat nie dotyczy pickupa, ale może będzie w stanie ktoś mi pomóc. Po zamknięciu drzwi w samochodzie światła wewnętrzne nie gasną. Czy ktoś orientuje się gdzie może być w drzwiach takowy czujnik, o ile w ogóle jest? Czytałem gdzieś że ta funkcja może być wbudowana w zamek, to prawda? Jaki jest najlepszy sposób na diagnozę problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A jak wygląda regulacja poziomu oświetlenia zegarów? Bo w większości starszych Moparów skrajne położenie tego potencjometru włącza na stałe oświetlenie wnętrza. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A jak wygląda regulacja poziomu oświetlenia zegarów? Bo w większości starszych Moparów skrajne położenie tego potencjometru włącza na stałe oświetlenie wnętrza.Dokładnie. Zresztą w FoMoCo identycznie to jest rozwiązane. Regulacja jasności podświetlenia zegarów i wnętrza jeśli jest przekręcona do końca włącza wszystko "na stałe". Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Trzeba by jeszcze dodać, że nabiera się na ten myk jakieś 99,9% osób po kupnie pierwszego amcara :lol: :lol: Czyli w zasadzie każdy miał taki problem ;-) Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 to ja jestem z tych 0,1% :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi