kucaro Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 znalazłem takiego oto, wygląda interesująco, http://otomoto.pl/oferta/ford-explorer-ford-explorer-sport-truck-limited-ID6yjKJr.html ktoś ma, posiada, podzieli się wiedzą jak to to jeździ, ile pali, jak obsługiwać, co sprawdzić przy zakupie, gdzie zajrzeć żeby nie żałować potem ? z góry dziękuję za info. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Kuba M. Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 GCLucas z jeep.org-a miał kiedyś taki wynalazek Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
kucaro Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 no niestety w mojej strefie cenowej - nie widzę nić sensownego na rynku do wzięcia :( Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
Kassei Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 4.0 to słaba opcja. Średnio udany silnik mający swoje problemy jeśli nie jest serwisowany tak jak trzeba. Jeździłem zwykłym explo z tą jednostką pod maską i dupy nie urywało. W ogóle sportrack to jest dla mnie dziwny twór. Znacznie mniej praktyczny od zwykłego explo a przy fullsize to jest maleństwo. Ranger jest chyba nawet większy, a przynajmniej chociaż rower mu na pakę wejdzie ;-) Rozpatrywałem taką opcję w pewnym czasie dla mojej kobity, ale olałem. Jakbym jednak miał brać sportracka to tylko 4.6l. Avalanche sobie poszukaj. Podobna koncepcja ale w większym rozmiarze i moim zdaniem bardziej udana. Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002
iceman Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Jw jak już chcesz małego pickupa Avalanche lepszy. :-) Cytuj FORD F350 SUPERDUTY CORVETTE C4R PONTIAC TRANS AM WS6 300C SRT8 GMC TYPHOON
Rekomendowane odpowiedzi