sylwia.wrobel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 potrzebuje przewód wodny do dodga ram van 2.5 TD Cienki przewód idący od pompy wody do termostatu No dobra, chłopaki rzucili się do pomocy widząc białogłowę, to ja też zrobię wyjątek 8-) Treść postu przywrócona. Witaj na forum! ;-) Japacz Cytuj
mercg Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 potrzebuje (...) Witam. Płeć piękna jest tu szczególnie mile widziana ;-) Panuje tu jednak taki zwyczaj, że zanim się będzie czegoś potrzebować to wypada się przywitać. Zapraszam do napisania paru słów o sobie w dziale powitalnia, a potem wrócimy do tego tematu. Japacz najlepiej to napisz , ze jestes niepijąca i witasz wszystkich ?? niepijacych ;-) :mrgreen: Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
sylwia.wrobel Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Przepraszam nie przeczytałam regulaminu. :-D Dzień dobry. Czy teraz ktoś pomoże mi w znalezieniu tego piekielnego przewodu? Cytuj
Kuba M. Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Ale do jakiego auta?? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
siepiet Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Sylwio, na pierwszej stronie jest dzial "powitalnia", tam kazdy z nowych forumowicz pisze pare slow o sobie i sie wita z reszta bandy. Poki co to tylko Japacz wie o jaki przewod chodzi ;) Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
Kuba M. Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 O ile się nie mylę, to ten Twój dodge nie ma nic wspólnego z Ramem - to tylko Chrysler Voyager bez tylnych foteli i z innymi znaczkami na masce. Szybciej niż tutaj znajdziesz przewód na allegro, olxie lub w ASO Chryslera (teraz raczej Fiata) Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
Tadeusz_B Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 A ja napiszę wróć do powitalni.A po za tym to nie jest właściwe forum. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
mercg Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 A ja napiszę wróć do powitalni.A po za tym to nie jest właściwe forum. motocyklista nie moze byc zgorzknialym tetrykiem ,a w dodatku seksistą ;-) , chyba ze błednie Cie odbieram a Ty poprostu wykazujesz czujnosc czekisty , by zostac tu modem :mrgreen: :mrgreen: tertium non datur :-D :-D Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
Kuba M. Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 No dobra, chłopaki rzucili się do pomocy widząc białogłowę, to ja też zrobię wyjątek Bez przesady, w końcu dziewczyna nie traktuje forum jak słupa ogłoszeniowego próbując nam wciskać jakiegoś pognitego parcha w cenie dwukrotnie przekraczającego jego wartość, tylko po prostu szuka pomocy ;-) Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
Tadeusz_B Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Przespałem coś czy to nadal nie jest forum vana ?Co to jest mod ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Rekomendowane odpowiedzi