Administrators Sebastian O. Posted March 24, 2008 Administrators Report Share Posted March 24, 2008 Na pewno warto, tylko ta cena :-( ja na początek zrobiłbym lift zawieszenia taki żeby weszły oponki 33 cale , a potem blokady, no bo po co ci blokady jak zwisy będziesz miał słabe, ten był ładnie zrobiony , chyba na 35 calach :lol: acha i przód wymiana na sztywny most :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Jak nie do exteremetraila to wystarczy tył, choć są zwolennicy blokowania przedniego mostu bo nacisk na oś wiekszy niż z tyłu. Jak jest zblokowany na sztywno międzyosiowy i na most , to zawsze kręcą sie 3 kółka więc nawet jak zawiśniesz na wykrzyżu to wyjedziesz :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Skoro masz LSD to po co chcesz instalować blokadę 100% nie wystarczy to co masz? Ewentualnie zblokuj przód a tył zostaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 no dokladnie, opony to podstawa, a jak kolega nie ma zamiaru podnosic autka to blokade radzilbym sobie odpuscic bo mozna sie rozczarowac ... np gdy zawiesisz sie na brzuchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wściekły trojan Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ja mam zbliżony dylemat mianowicie chodzi o to czy w dodge ram 1500 z 2004 r z ręcznym wybierakiem napędów blokada tylnego mechanizmu różnicowego jest elektryczna czy nie mam jej wcale ? podniosłem tylny most do góry , wrzuciłem N w skrzyni i na wybieraku napędów i kręcąc jednym kołem oba tylne koła obracają się w jedną stronę . jak na mechanizm różnicowy to chyba nie bardzo poprawnie ... ?? Quote moto.sosnowiec.pl - im gorzej tym lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
japacz Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 ... kręcąc jednym kołem oba tylne koła obracają się w jedną stronę .jak na mechanizm różnicowy to chyba nie bardzo poprawnie ... ?? za to poprawnie jak na mechanizm z działającym LSD ;-) Quote Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts