Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Marca 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Na pewno warto, tylko ta cena :-( ja na początek zrobiłbym lift zawieszenia taki żeby weszły oponki 33 cale , a potem blokady, no bo po co ci blokady jak zwisy będziesz miał słabe, ten był ładnie zrobiony , chyba na 35 calach :lol: acha i przód wymiana na sztywny most :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak nie do exteremetraila to wystarczy tył, choć są zwolennicy blokowania przedniego mostu bo nacisk na oś wiekszy niż z tyłu. Jak jest zblokowany na sztywno międzyosiowy i na most , to zawsze kręcą sie 3 kółka więc nawet jak zawiśniesz na wykrzyżu to wyjedziesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Skoro masz LSD to po co chcesz instalować blokadę 100% nie wystarczy to co masz? Ewentualnie zblokuj przód a tył zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 no dokladnie, opony to podstawa, a jak kolega nie ma zamiaru podnosic autka to blokade radzilbym sobie odpuscic bo mozna sie rozczarowac ... np gdy zawiesisz sie na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły trojan Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja mam zbliżony dylemat mianowicie chodzi o to czy w dodge ram 1500 z 2004 r z ręcznym wybierakiem napędów blokada tylnego mechanizmu różnicowego jest elektryczna czy nie mam jej wcale ? podniosłem tylny most do góry , wrzuciłem N w skrzyni i na wybieraku napędów i kręcąc jednym kołem oba tylne koła obracają się w jedną stronę . jak na mechanizm różnicowy to chyba nie bardzo poprawnie ... ?? Cytuj moto.sosnowiec.pl - im gorzej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ... kręcąc jednym kołem oba tylne koła obracają się w jedną stronę .jak na mechanizm różnicowy to chyba nie bardzo poprawnie ... ?? za to poprawnie jak na mechanizm z działającym LSD ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi