oscar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W te swieta udalo sie znalezc fajny prezent pod choinka jakim byl DODGE RAM 1500 5.2V8 LARAMIE z 98r zawsze podobal mi sie ten model ramika w koncu sie doczekalem i dolaczyl do moich mniejszych braci marki JEEP, moj egzemplarz jednak nie jest taki idealny wiec postanowilem dac mu nowe zycie ;) i mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie szybciej zreanimowac RAMIKA ;) Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzien wczesniej ogladalem go (bo domyslam sie, ze kupiles w poniedzialek)... super sprzet... na lifcie i z fajnymi wydechami, ale duzo roboty przy nim... Myslalem, ze pojdzie duzo taniej i dlatego nie kupilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 zgadza sie roboty jest duzo i dla zwyklego kowalskiego ktory musialby dac komus auto do renowacji to furmanka KASY potrzebna przy nim ,ale najwazniejsze ze mechanicznie jest ok silnik mosty skrzynia ,rama, podloga,jedynie progow brak i zapuszczony w srodku, nie wiem jaka cena cie straszyli ale ja dalem za niego smieszna kase choc wlascicielka bardzo ciezka do targowania ;-) poprostu fajna baza do odnowienia bo ogladalem pare ramikow tak cenowo pod 20tysi i roboty tyle samo co w tym, tylko ze w tych igielkach szykowanych na sprzdaz wszystko pomaskowane wypicowane do sprzedazy, a tu nic wszystko co zepsute to widac bez szukania i na pierwszy rzut oka odstrasza ,ramik ma potencjal :-D Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Probowalem wyrwac z 8, ale uparla sie na 9... jeszcze w niedziele wieczorem dzwonilem i sie targowalem... uparta byla :cry: A zapiąłes juz wal, bo byl odpiety od przedniego mostu.... pomyslalem, ze moze zmielony naped.. Ps. Ja do tego ramika mialem 10km :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 i dla 1 tysiaca zl roznicy go nie kupiles? n igdy nie zrozumiem takiego podejscia :roll: ja wzialbym go za wywolawcza ;-) auto ma potencjal , za pare zlotych bedzie idealny jacek , trzymam kciuki :up: Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 kulka, szczerze mowiac, chcialem przeczekac z 1 lub 2 dni i go lyknac za tyle ile byla gotowa oddac... ale nie wiedzialem, ze bedzie mial, az takie branie ;-) No trudno... to sie nazywa "ch****a taktyka" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 jak szukalem swojego poprzedniego rama, to pulap mialem 20kzl i cieszylem sie ze za podobna cene znalazlem :-P Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 ja zapindalalem po niego 380km jeepem ktory pali mi w trasie 28l/100km , walu nie zapiolem jeszcze bo pilot do wymiany i krzyzaki ale po wstepnych ogledzinach most wyglada ok tylko jeszcze dysconect jest rozpiety ,co do ceny dalbym nawet za niego 15kola w tym stanie tyle ze juz sobie go oblukalem i wiem co w nim siedzi,ale jestem ci bardzo wdzieczny ze go nie kupiles bo dlugo szukalem dobrej bazy i powiem ci ze znalezc cos w dobrej cenie adekwatnej do stanu to ciezka sprawa Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 cymek , ty latasz po zlotach moto chyba ... kojaze takiego intruza z rej dlw czasami sie pojawiam ;-) Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A gdzie dokladnie byles? Ostatnio odwiedzilem Opole... no i tutaj kolo mnie karpacz, szklarska... byles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 od roku z braku czasu nie bywam na moto , czxasem jak gdzies motozloty z kudlatym na czele zorganizowaly gdzies w okolicy jakis sped to zagladalem ramem (kudlacz tez ramem pomyka) czyli zieleniec, srebrna gora czy bialykosciol itp. na bazar wroclawski regularnie podjezdzam czym co akuratnie ujezdzam zawsze :) Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ostatnio w Karpaczu na zlocie HD pokazywalem zbladzonym motocyklistom na harleyach docelowe miejsce... jak napisales, ze kojarzysz intruza z dlw to pomyslalem, ze jechales za mna ;-) Ps. Ja sprzedalem intruza i rozgladam sie za HD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 ja mialem kilkadziesiat motocykli zawsze jednak chcialem miec evo na softailu ot tak , bo mi sie podoba forma i ksztalt ;-) Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wiem o czym mowisz :-) a jeszcze ze springerem to juz bajka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 no mam :) po ostatnim bazarze Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ehhhhh.... fajoski... pierwsza klasa :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 no i skasztanilismy temat Jackowy :pala: :twisted: Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Noooo teraz beda na nas zli... :twisted: a my pozniej, na nich.. jak nasza pogawedka wyladuje w smietniku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 no i wjechal na ogledziny http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bd74cd4d8c680a6e i taka podloga ukazala sie pod wykladzina tragedi nie ma wieksosc to tylko nalot rudego w 3 miejscach nie obedzie sie bez spawania i progi to sito wewnetrzny i zewnetrzny ale na szczescie we wtorek bede mial juz nowe z blachy 2mm ;) http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=07edb4c279f7d407 Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Inie wykluczone drzwi sprawdz od dołu,u mnie rdza była. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Byla? Wyprosiles ja grzecznie? Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak opanowałem sytuację. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 drzwi sa ok ;-) Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 przyslo troszke nowych gratow ;-) wiec skarbonke ruszylem czasu malo a roboty fullllll wycialem troszke zbednej kabelkologi po jakims wioskowym kowalu elektryku :-D Cytuj DODGE RAM 1500 V8 LARAMIE nowy nabytek JEEP GRAND CHEROKEE ZJ V8 MONSTEREK JEEP CHEROKEE XJ 3D 4.0 mota sie JEEP WRANGLER TJ SAHARA 4.0 mota sie RUBICON specjalizacja w marce JEEP serwis modyfikacje OFF ROAD CZESCI NOWE I UZYWANE TEL 607227878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 oscar, jak postepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi