Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Byłem na TSR w Szczecinie na finale regat żaglowców, nie będę tu wklejał zdjęć jachtów, ale upolowałem dwa Dodge ;-) Ten 3500 był właściciela mobilnej stacji benzynowej, domyślam się że na pace był zbiornik tysiączka :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ze też nie boi się podjeżdżać tak z przyczepą. Samochód musi mieć dobrą przyczepność, tam na brzegu na pewno jest wilgotno i ślisko. Ciekawe ile waży taka łódź z razem z przyczepą,... poniżej 3? I jak się jeździ, np przy wchodzeniu w zakręt i czy wspomaganie w takich sytuacjach ma dodatni wpływ na jazdę z przyczepą (mówię tu o czymś takim jak ESC w Dmaxie albo ESP w Rangerze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Przecież ten brzeg jest specjalnie przystosowany do spuszczania łodzi i skuterów z przyczep - nie ma strachu ma napędy to poradzi sobie i wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzon_dn Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Sebastian, ładnym zestawem pojechałeś ;) też byłem na TSR, ale tych 2ch RAMów nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Taka, moja obawa. Widziałem jakiś czas temu jak tir ciągnął łódź, aż mu kabinę zerwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Prowadzi się bardzo dobrze, ale to zasługa masy własnej holownika i samej przyczepy, slipowanie bez problemu, Masa przyczepy około 4 t, P.s Ten granatowy stoi w Świnoujściu w Marinie OSiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi