mrB Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Haj, Czy ktos rozklejal takie lampy juz wczesniej? Chodzi mi o ten pomaranczowy pasek na dole - w jaki sposob to ustrojstwo trzyma sie w srodku? Latwo je wyjac? Pytam pod katem zalozenia tam listwy LED do swiatel dziennych. I drugie pytanie, moje lampy wygladaja tak jak na pierwszej fotce, ale mozna tez spotkac lampy bez tego paska na dole, tak jak na zdjeciu ponizej. Czy te sa z wersji kanadyjskiej? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Lampy z paskiem to rok modelowy 2006 Lampy bez paska to rok modelowy 2007-2008 Rozkleic Lampy się da, ja to oddalem fachowcowi od lamp, po całej operacji stwierdził że wiecej już się nie podejmie, co oznaczało ze jest to trudne. Z paskiem nie wiem jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klej użyty do sklejenia lamp jest bardzo dziwny, bo traktując go opalarką nie było łatwo kloszy rozkleić, jak w innych lampach które rozklejałem, było o wiele prościej. Ale może moją już w DE rozklejali i klosz był zklejony innym klejem niż powinno, ogólnie tak jak wyżej, potraktować temperatura i spróbować rozkleić. Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrB Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 @Dejwitt - jaki ksztalt maja lampy w srodku po roklejeniu? Masz jakies zdjecia? Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 zdjęcia masz w odpowiednim dziale, gdzie zalożylem topic jak przerabialem swoje światla, poszukaj a znajdziesz :)...http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=2603...jednak nie zamieszczałem dokladnych fot....ale tak teraz powtórnie czytam twoje zapytanie po 3 piwach i go nie rozumiem. O jaki kształt Tobie dokładnie chodzi? tego plastyku czyli lustra czy czego? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libre Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Z przednimi nie ma problemu, jak byś chciał sobie tylne światła stopu doczepić to by się na przeglądzie czepiali pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi