Bulii Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam Wszystkich :-D zacznę od początku :lol: Kupiłem Dodge Rama 1500 z 96r. 5.2+lpg,chciałem go przerejestrować na Siebie, lecz za 2tyg kończą się badania techniczne.Jadę na stację kontroli pojazdów a tam Diagnosta po oględzinach auta stwierdza że za brak Tabliczki znamionowej (lub brak chęci jej znalezienia) nie może podbić dowodu :( Dodam że auto w kraju przechodziło takowe badania od 2005r.Moje pytanie gdzie takowa tabliczka powinna się znajdować(gdzie jej szukać???)i czy Pan Diagnosta postąpił słusznie,jeśli TAK to co teraz powinienem zrobić??? Z góry dziękuje i pozdrawiam :-) Ps.szukałem podobnego tematu,lecz nic konkretnego nie znalazłem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 tabliczka powinna być na drzwiach kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Diagnosta w dwóch słowach - kawał wuja. :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bulii byłeś pewno na mariańskiej, albo w fiesata, co ? jeśli tak to tam są służbiści, kiedyś z nimi rozmawiałem to według nich nie ma możliwości rejestracji aut amerykańskich :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulii Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tabliczki na drzwiach kierowcy brak :-( Byłem w Ksawerowie,nie pamiętam nazwy ale to nie Fiesta. Sebastian O. a Ty gdzie załatwiasz takie sprawy???(Wyślij na PW) Co teraz Waszym zdaniem powinienem zrobić w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zmienic diagnoste normalnie idziesz do WK oni daja kwita na wyrobienie tabliczki zastepczej z tym kwitem wracasz do diagnosty i on nabija nowa tabliczke tyle ze zaraz sie pewnie dowiesz ze numer nadwozia tez nie jest trwale naniesiony itd Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pózniej numery na ramie bedą nieczytelne :mrgreen: , Od posła do osła :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulii Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czyli wszystko zależy na kogo Się trafi :-D (albo komu posmarować :lol: ) Wielkie Dzięki Chłopaki dam znać jak to wszystko wyszło ;-) Pozdrawiam 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi