Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Reklama ORLENU mnie dobiła... :pala: nie interesuje się zbytnio ich wynikami (ORLEN TEAM) itd.. ale wiem kto to jest Jakub Przygoński, raz go nawet widziałem na żywca, wielkolud i ma trochę zbyt ładną buźkę :mrgreen: , ale nie o to chodzi, CO JEST NIE TAK Z TĄ REKLAMĄ ? Cytuj
Eazy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wiedziałem, że jego motor głośno 'popierduje', ale nie wiedziałem, że to diesel :kasztan: Ta jego Corolla do driftu pewnie dlatego tak strasznie dymi :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
pit373 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 motocross on ice? Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK
Magdoc Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 pit373, - chyba o Dakar bardziej chodzi? Choć jak o Dakar to diesel testowany w zimie pasuje jak znalazł :-D Cytuj Jeep V8 WJ
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 chodzi o paliwo diesel testowane w każdych warunkach, na motocyklach na benzyne również :mrgreen: na Dakarze w nocy też jest zimno :mrgreen: Cytuj
Natryskowy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Cholera.. wkońcu się wydało. Na tej reklamie to ja ;) I chodzi o mój były motocykl. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ps. To było we Francji 20/12/2009 siek: jechałem na święta do PL :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Rekomendowane odpowiedzi