kondzio93r Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 To w nowym MS można Raptorem śmigać ? Chyba też się skuszę. Z tego co pamiętam to auta w NFS kupowało się w salonach lub wygrywało. A niektóre z nich były dostępne dopiero po osiągnięciu jakiegoś tam poziomu, chyba. EDIT: Chyba znalazłem odpowiedź na twoje pytanie - http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=395457 Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Widzieliście trailer do tego NFS? Mimo niedociągnięć - świetny klimat, czuć zabawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tl;dr Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Trzeba było GTA kupić, miałbyś całą stajnię 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A w foteliki już się zaopatrzyliście? znalazłem pare :mrgreen: A jakby ktoś chciał polatać Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ten z F1 kosztuje chyba coś około 190 000$. Niech sobie w d... wsadzą. Jak bym miał zbędne 190 koła baksa to taką stajnie bym sobie przygotował, że żaden symulator nie byłby potrzebny. :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A w foteliki już się zaopatrzyliście? Zanim obejrzałem linki myślałem, że chodzi Ci o takie foteliki dla dzieci :kasztan: :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi