mercg Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam , czy ktos z Was ciagnął juz ramem taka przyczepe ? podobno sa za niskie do haka .. moze ktorys z panow prezesow podpowie rozwiazanie ,- chce pociagnac dodgem przyczepe z mercedesem G na mazury i spowrotem Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Marca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ja kupiłem adapter z allegro, wysokość jest bardzo dobra. Nie pamietam dokładnie ale gdzies czytałem ze powinno być 43-45 cm wysokości hak wystrzymał juz przyczepe o masie 4 t 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 dzieki za namiar , Burdy z forum mial podobny , tyle ze kupiony w usa i okazalo sie ze w dalszym ciagu za wysoko , widocznie ten polski ma inne wymiary pozdrawiam Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Marca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 uważajcie na kule haka z usa, mają inne średnice, a napewno jest ich większy wybór, conajmniej są 3 rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam , czy ktos z Was ciagnął juz ramem taka przyczepe ?podobno sa za niskie do haka .. moze ktorys z panow prezesow podpowie rozwiazanie ,- chce pociagnac dodgem przyczepe z mercedesem G na mazury i spowrotem Ciągnąłem ostatnio lawetę dwuosiową z Samurajem na lawecie ze Zgierza do Warszawy bez adaptera i laweta jechała na wszystkich kołach i nawet na odcinku Stryków-Brzeziny nigdzie nie przytarła. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 co oznacza bez adaptera ?, możesz wstawić fotke swojego haka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 co oznacza bez adaptera ?, możesz wstawić fotke swojego haka? Fotki Ci nie wstawie, bo hak pożyczałem, ale mocowanie główki haka jest na wysokości dolnej części zderzaka. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 co oznacza bez adaptera ?, możesz wstawić fotke swojego haka? Fotki Ci nie wstawie, bo hak pożyczałem, ale mocowanie główki haka jest na wysokości dolnej części zderzaka. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi