v8city Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witojcie, Odstawiłem do elektryka Doćkę bo mi światła nie działały prawidłowo...wiązka podobno popitolona więc elektryk zaczął rozbierać ją i wieczorem oznajmił...że nie ma przekaźników a jeden główny moduł...i że nie wie za bardzo jak to zrobić. działało tylko lewe długie więc ... albo zrobi mi dwa długie i skieruje w dół siek: albo nie wiem co (ma mało czsau bo jutro chciałem jechać w góry...czy to takie trudne zrobić światła w Dodge Ram 2006 ? fu*k... Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dokładnie, trudne do naprawy bo nie ma bezpieczników które można wymienić :mrgreen: potrzebny skaner żeby wykasować kody błędów, ja miałem tak z kierunkiem jednej strony brak, sprawe może załatwić ASO , jedyne 200 zł netto i 5min dłubania w laptopie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi