v8city Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 co wy na to ?! Szkoda, że 125 pickup nie zrobią http://infoportal24h.pl/?p=270 Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Kiedyś był 125 pickup :-) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80708,7308682.html?i=1 Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Kiedyś był 125 pickup Nawet jeden na forum :twisted: Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Czy to ten z twojego avatara? :shock: To jakiś fotomontaż, czy to autko naprawdę tak wygląda? :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Siemka Zeed, dawno Cię nie było. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Czy to ten z twojego avatara? :shock: To jakiś fotomontaż, czy to autko naprawdę tak wygląda? :-) Nie no bez przesady 8-) Mojego prezentowałem w temacie. Siemka Zeed, dawno Cię nie było. ;-) Budowa chałupy trochę mnie pochłonęła, ale już bliżej niż dalej, więc częściej będę zaglądał :mrgreen: Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Mojego prezentowałem w temacie. Gdzie gdzie ? Bo jakiś niedoszukany jestem :oops: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi