BULION Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Skandal tirowcy ogłosili bunt bramki na autostradach nie pomagają tylko utrudniają?! :!: Tirowcy mówią, że będą jeździć osiedlami i drogami bocznymi.Nie ździwcie się jak przed twoim blokiem przejedzie tir!Może teraz tego nie widać ale Oni kilku tygodni potrzebyją :!: Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 nie pisz w innym kolorze niż standardowo bo to raczej zarezerwowane dla Adminów jako ogłoszenia. Miasta i gminy zaczynają stawiać znaki zakazu wjazdu dla pojazdów ciężarowych powyżej 7,5 t. Tak jest w moim małym miasteczku gdzie wcześniej tego nie było, a dziś widziałem jak montują znaki. Obwodnica mojego miasteczka jest oczywiście bezpłatna, ale już się zabezpieczają. Dziś słyszałem jak się nazywają autostrady budowane na Euro 2012 :mrgreen: Są to EUROSTRADY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
BULION Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Mam nadzieje, że o A2 nie mówisz Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Mówie ogólnie o naszych budowach dróg. http://www.youtube.com/watch?v=RZFi__k9AT4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
BULION Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja to bym Niemców zatrudnił :lol: Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie...
Rekomendowane odpowiedzi