tedi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich fanów pickupów. Jestem ze śląska cieszyńskiego, jeździłem mitsubishi l200 obecnie mam avalanche 1500 i póki co to jest auto moich marzeń, więc nie będę zmieniał na razie. pozdrawiam wszystkich jeśli będę mógł w czymś pomóc służę radą! Cytuj CHEVROLET AVALANCHE 2003 5,3 4X4 -MYŚLENIE NIE BOLI, ALE WYMAGA WYSIŁKU- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboy_kk Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 witam z opolskiego ;-) jaki rocznik jaki motor avalancha mozesz jakies foty podac ?? Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witamy serdecznie i zachęcamy do zapoznania się z budową forum. Jak już zapoznasz się z forum to zapraszamy do Strefy Klubowej i zachęcam do wklejenia się w naszą mapę jak również skorzystania z galerii i wklejenie zdjęć swojej taczki wraz z krótkim opisem. Zasady galerii są w pierwszym poście. Jeszcze raz witam serdecznie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi