jaber Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Wyprawy dziadkami co sobie zacnie radzą w terenie http://coloradok5.com/forums/showthread.php?t=207107 http://www.carolinak5.com/forums/showthread.php?t=7541 a Islandczycy żyją w pięknym kraju i pięknie się bawią . ramik na mostach z unimoga fura na miasto na zakupy Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocker Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jaber,widze ze sie nie poddajesz! :-) A tak na marginesie, to pobawil bym sie takim autkiem! A jak ladnie wygladal by na parkingu przed marketem.. :-) [ Dodano: 2011-02-25, 12:42 ] Widze ze temat jest luzniejszy,to pozwole sobie wkleic moje marzenie..Co o tym sadzicie? Koszmarnie drogie sa w USA.. :-( Cytuj Dodge Ram 1500 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 widziałem już je kiedys w necie.... masakra, ciekawe do czego kupują te OLBRZYMY... ?? chyba tylko do lansu ;-) Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jaber,widze ze sie nie poddajesz! :-) A tak na marginesie, to pobawil bym sie takim autkiem! A jak ladnie wygladal by na parkingu przed marketem.. :-) [ Dodano: 2011-02-25, 12:42 ] Widze ze temat jest luzniejszy,to pozwole sobie wkleic moje marzenie..Co o tym sadzicie? Koszmarnie drogie sa w USA.. :-( Do tego prawko na ciężarówke , tacho i zakaz poruszania się w weekendy hehehe :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Widze ze temat jest luzniejszy,to pozwole sobie wkleic moje marzenie..Co o tym sadzicie? Koszmarnie drogie sa w USA.. F650 mi się podoba. Jest wyczesany. Widziałem film na YT jak gość jechał po ulicach jakiegoś niemieckiego miasta. Zajefajny. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 :):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi