Zorro2 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Może coś doradzicie. Musiałem zmienić opony na przedniej osi. Na zapasie miałem nówkę taki model jak w opisie. Jak myślicie czy jest szansa aby kupić jedną taką oponę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 po pierwsze to nie ten dział po drugie to opona na zapasie jest już zleżała i jak dokupisz nawet 1 nową to nie będą się równo zdzierały Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorro2 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 sory za pomyłkę - a który twoim zdaniem dział byłby odpowiedni ? Co do opony to ta na zapasie nie jest aż tak bardzo zleżała - ma rok, bieżnik w ogóle nie zużyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 sory za pomyłkę - a który twoim zdaniem dział byłby odpowiedni ? Co do opony to ta na zapasie nie jest aż tak bardzo zleżała - ma rok, bieżnik w ogóle nie zużyty. ja bym to zamieścił w dziale "TECHNICZNE" kategoria " OPONY/FELGI/ZAWIESZENIE" , a co do opony to raczej marne szanse że dostaniesz właśnie taką rozmiarów-kę na dodatek 1szt i nową u nas jeżeli ktoś to sprowadzi to zapewne 4 szt. i jednej się nie pozbędzie więc pozostanie Ci chyba pozostawienie fajnego zapasu i zakupienie 2szt. o tym samym rozmiarze. Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A to chyba nie jakaś unikatowa guma : http://www.sklepopon.pl/opona/cooper_discoverer_s-t_11555.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-02&utm_content=cooper_discoverer_s-t_11555#nclid=eebff8277fa168d02e9b3fbfc4b48d27 Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorro2 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Kurde Jaber jestem w szoku , szukał jeszcze wczoraj tej opony przez google i nic. jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie i proszę administratora żeby przerzucił temat tam gdzie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Spoko luz - :) oby ją mieli na stanie albo mogli szybko mieć bo to u nas w kraju róznie bywa :). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi