GlongV8 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dziś mnie naszło.Ile życia spędzam w samochodzie.Ile kilosów trzasakm na miesiąc. Nieodparte wrażenie mam że połowe życia spędzam w samochodzie :idea: Ale średnio 1000 km po miescie na miesiąc wydaje się mało.Tylko te ciągłe stanie w korkach zmniejsza zasięg w kilosach a wydłuża stracony czas co wydaje się ze człowiek tak duzo jezdzi bo całe dnie w samochodzie? Kiedyś korki doprowadzały mnie do pasji jak miałem plaskacza europa.Teraz czytam sobie gazetkę w usa car muzyczka gra zegarek cyka.I mi wiszą korki bo czuję się jak w pokoju. To chyba związane jest z przestrzenią.Jak ciasno to irytacja jak wygdonie i dużo miejsca to człowiek spokojny wyluzowany itd. Mijam innych kierowców usa car.Oni spokojni wyluzowani.A nie jak ci z małych popierdółek europa.Wiecznie wnerwieni gdzieś się spiesżą.Lewy pas Prawy pas lewy pas pisk hamowanie pisk ruszanie.A na czerwonym i tak stoją znowu obok. :mrgreen: Naszły mnie jesienne dywagacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Mam te same doświadczenia, moja jazda po Wawie uspokoiła się bardzo odkąd mam Rama. Kilosów nie robimy, ale motogodziny nam nabijają :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja od kiedy przesiadłem się na RAMa zdecydowanie pierdzę ogólnie na wszystkie strony i wszystko mi wisi. Jestem wyluzowany u bezpieczny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja średnio robię około 5kkm(nie licząc motocykla quada i skutra) miesięcznie, głównie na trasie Bochnia Kraków Zakopane plus jakieś wypady nad nasze morze kilka razy w roku i czasem jakaś zagranica, czyli ogólnie spędzam sporo czasu w aucie ale przy dzisiejszych korkach coraz więcej jeżdżę motocyklem :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja na szczęście nie muszę spędzać życia w samochodzie bo już dawno bym pewnie rzygał tym forum :) . Nienawidzę ruchy miejskiego, nienawidzę Warszawki i tych okrutnych korków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ja zas okolo 10tys km miesiecznie tluke wiec troszku jezdze ale powiem Wam szczerze odkad przesiadlem sie na rama jakos jezdze spokojniej i wszedzie dojezdzam z tym samym czasem przejazdu jak zapierd*** gnojowozem po autostradach Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja robie 40 000 km rocznie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frompoland Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja robie 40 000 km rocznie. accordem tyle to w 5 miesięcy robię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja robie około 7 tys miesięcznie, ale tu się zgodzę, gdy przesiadłem się do rama jeżdże dużo spokojniej :-) I tylko 2 mandaty dostałem :-D Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dawno temu w dwa lata 160 tys zrobiłem plaskaczem europa.To był nowy samochód dosłownie.I dosłownie rozpadał się po kawałku.Nie był w terenie tylko po całej europie smigał po autostradach.No i się rozpadł.Pierwsza urwała się skrzynia biegów :-D .. Mandatów nie licze.Prawko robiłem od nowa...ogólnie lipa po całości. Odkąd smigam mastodontem.Zero mandatów.Relax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mandatów nie licze.Prawko robiłem od nowa...ogólnie lipa po całości. :-) :-) Ja się właśnie uspokoiłem w lato załatwiłem sie na 20 pkt, i teraz trzeba spokojnie :mrgreen: Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja robie 40 000 km rocznie. accordem tyle to w 5 miesięcy robię ;) ... ale ja robię 40 000km Ursusem C-330 :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 70-80 tys km rocznie po Europie Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi