kasior01 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Fajnie ze ten temat zostal poruszony. Czy ktos wie jaki jest najlepszy olej do mojego auta? I ile go tam wlac :) Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Fajnie ze ten temat zostal poruszony. Czy ktos wie jaki jest najlepszy olej do mojego auta?I ile go tam wlac :) Nie wiem czy najlepszy ale fabryka zaleca, co następuje: SVT Lightning 2002 silnik - Motocraft Super Premium SAE 5W20 - 5,7 litra skrzynia - Motocraft Mercon ATF - 16,1 litra tylny most - Motocraft SAE 80W90 - 3,8 litra Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasior01 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dzieki serdecznie. Gdzie kupujesz olej dla siebie? Korzystasz z motocraft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi