jaber Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Może aktualnie nie pickup ale tez daje radę . 5,7 v8 Skrzynia automat + reduktor Oponki 35x12,5x15 na felgach 10; ET-39 Lift budy 3" Lift zawiasu 3" Klaksonik właściwy jak każdy wie :) kiedyś wyglądał tak Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Może aktualnie nie pickup... Wystarczy jeden telefon i wpadam do Ciebie z :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A teraz wygląda o wiele lepiej niż kiedyś. btw.Tego turkusowego mudmastera też podniosłeś ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Czy Turkey Limousine :-P to ten Horn Terror Twojej zony? Nooo, nie przypuszczałem, ze jest az tak zarówiasty... :-D Tahoe wyglada prawie tak pieknie jak K5 teraz... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No to ten z hornem turkusowa strzała :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 zacne auto - pewno zjada partola na sniadanie 8-)...ale które? :-P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 bajeczny, ale tylko do zabawy, do jazdy sie nie nadaje :-( Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 bajeczny, ale tylko do zabawy, do jazdy sie nie nadaje :-( :shock: Niby czemu? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 bajeczny, ale tylko do zabawy, do jazdy sie nie nadaje :-( Do jakiej jazdy się nie nadaje ? Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 codziennej, koledzy, codziennej Mialem takie 3 'podrasowane' Jeepki i wiem jak to jeździ. Oczywiscie tutaj zaraz zacznie sue dyskusja, ale ja tylko wyrazam swoje zdanie, poparte wlasnym doswiadczeniem. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 codziennej, koledzy, codziennejMialem takie 3 'podrasowane' Jeepki i wiem jak to jeździ. Oczywiscie tutaj zaraz zacznie sue dyskusja, ale ja tylko wyrazam swoje zdanie, poparte wlasnym doswiadczeniem. :shock: :shock: :shock: Ja miałem Jeepa na 33" Blazera na 40" i teraz Tahoe na 35" Więc tez trzy i też mam doświadczenie. Śmigam co co dzień Tahoe wcześniej Blazerem też na co dzień i w Blazer przez 40 calowe koła sprawiał problemy z wchodzeniem do niego i z trasą gdzieś dalej . Jeep też był do co dziennej jazdy i nie pamiętam żeby sprawiał problemy . Ale Tahoe jeździ jak jeździł nawet jak siedział nisko śmigałem max 120 -130 i teraz też bezproblemowo tak się da . Spalanie nie wzrosło w zasadzie nic może minimalnie. Wsiada i wysiada się normalnie tu sugeruję się żoną nie sobą bo mnie by nic nie przeszkadzało . Na pakę dalej się da coś załadować i wyładować . Tak że nie dostrzegam najmniejszego minusa . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Tak że nie dostrzegam najmniejszego minusa . Minusem jest to, że nie przemkniesz niepostrzeżenie przez swoje miasto, nie pojedziesz tym autem do kochanki, bo pół miasta będzie wiedziało gdzie ona mieszka...buahahaha :-P :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 hehehehe Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja mam Samuraja podniesionego o kilka cali i rzeczywiście nie da się nim jeździć, ale podobnie jak u kolegów po prostu nic się nie zmieniło, bo i przed podniesieniem było do dooopy. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja mam swojego podniesionego mało, bo tylko 2" na przód i 3" na tył i mam bardzo twarde zawieszenie i twarde stabilizatory przechyłu i na zakrętach lepiej jedzie niż Arosa mojej żony (na szerokich niskoprofilowych kapciach). Jak sie podliftuje z głową to można spokojnie śmigać po czarnym. Mudder ma też lift ok 3" i zapierdziela ponad 200 i nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 u mnie jazda w zakretach, mimo 4 cali liftu, poprawiala sie - auto duzo szerzej na kolach stoi i same kola szersze tez duzo daja Mario a jak jeździ się po asfalnie na tych oponach? Bardzo ślisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Chyba mamy te same i moim zdaniem trzymają się o niebo lepiej niż Goodrich i lepiej niż maxxisy CC a co do super swamperów to sam nie wiem chyba podobnie się zachowują . Ale na suchym znacznie ładniej krzyczą w zakrętach niż super swampery nawet przypominają mi lekko krzyk maxxisów który był niesamowity . A i cały czas śmigam na samym tyle jak by co nie zapinam wszystkich butów na mokrym . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ja mam Coopery Discoverer STT czyli mamy inne :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ja mam Coopery Discoverer STT czyli mamy inne :) Gdzie kupiłeś ( i za ile :-P ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 550 brutto w mojej okolicy :). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No i do miesiąca czasu zmieniam miejsce stacjonowania :) Bliżej Muddera :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 No i jak Jarek? Przeprowadziłeś się już, czy wciąż w Pcimiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi