piamar Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 faktycznie dobrze było by się najpirw przywitać, WITAM Wsztstkich, poszukując informacji o hiluksie benzynowym trafiłem na to forum, mam nadzieję że dowiem się tu ciekawych zecy. potrzebuję kupić w niedługim czasie auto do ciągania przyczepy czasani na budowy, (to służbowo), a po godzinach na polowanie. Marzy mi się Hilux z roczników ok 2000. Cytuj olalla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Siem, nistety jak dotąd nasze forum w większości kręci się wokół pickupów zza oceanu, ale jest kilku zapaleńców hiluxa i pewnie Ci pomogą. Witamy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witamy :-P Po co hilux , może jakiegoś prawdziwego pick up'a (mam akurat fajnego za rozsądne pieniądze ) W teren wiedzie i nie jedną przyczepę pociągnie :) pozdrawiam Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witamy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi