piamar Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 faktycznie dobrze było by się najpirw przywitać, WITAM Wsztstkich, poszukując informacji o hiluksie benzynowym trafiłem na to forum, mam nadzieję że dowiem się tu ciekawych zecy. potrzebuję kupić w niedługim czasie auto do ciągania przyczepy czasani na budowy, (to służbowo), a po godzinach na polowanie. Marzy mi się Hilux z roczników ok 2000. Cytuj olalla
drug Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Siem, nistety jak dotąd nasze forum w większości kręci się wokół pickupów zza oceanu, ale jest kilku zapaleńców hiluxa i pewnie Ci pomogą. Witamy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
blacksmoke Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Witamy :-P Po co hilux , może jakiegoś prawdziwego pick up'a (mam akurat fajnego za rozsądne pieniądze ) W teren wiedzie i nie jedną przyczepę pociągnie :) pozdrawiam Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT
Rekomendowane odpowiedzi