lenin Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Mazurska majówka 4x4 Mazury na mapie wskaże niemal każdy z Nas, automatycznie skojarzy z jeziorami, żaglówkami, piękną przyrodą, cudnym krajobrazem i ciekawymi zabytkami. Niektórzy z Was z pewnością widzieli Mazury z pokładu jachtu, okna pociągu czy autobusu a niektórzy jedynie na widokówkach i fotografiach... Zapraszamy do obejrzenia Mazur jakich nie znacie, tych od tyłu, z dala od zgiełku portów i miast. Będzie to wyprawa drogami szutrowymi szutrowymi, śród polnymi alejami i leśnymi ścieżkami często zapomnianymi i nie używanymi od lat. Wzdłuż trasy napotkamy : zabytki architektury, ruiny, pomniki przyrody, punkty widokowe oraz inne godne uwagi ciekawostki - zaznaczone w materiałach nawigacyjnych. Majówka będzie imprezą turystyczno - integracyjną bez cienia rywalizacji, dedykowana wszystkim użytkownikom aut terenowych w tym SUV. Dla łaknących mocniejszych wrażeń wzdłuż trasy przewidziane są miejsca do upalania czyli zabawy w ciężkim terenie.Tak więc po kilku km jazdy i zwiedzaniu będzie można się zrelaksować w ... błocku. Bazą wyprawy jest Twierdza Boyen w Giżycku. Koszt uczestnictwa 300zł od wozu, limit osób wg. dowodu rejestracyjnego. Szczegóły imprezy niebawem na stronie www.offroad.mazury.pl Pozdrawiam lenin Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Na stronie są nowe informacje o imprezie www.offroad.mazury.pl Zapraszam Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To chyba najdroższe imprezy motoryzacyjne w tej klasie imprez... Drogo strasznie, czemu? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 300 zł. to dużo :shock: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ... a nie? No, ok, to jeszcze zależy co jest w tej cenie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ... a nie?No, ok, to jeszcze zależy co jest w tej cenie. tankuję auto za 360pln więc myślę że wydatek 300 zł nie jest jakoś przesadzony, policz sobie ile trzeba zapłacić za zrobienie takiej imprezy i ile baków trzeba wyjeździć żeby ułożyć trasę, czasy imprez po 150pln już dawno przeminęły...z resztą nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 oj mudder, przeciez wiem, ze nikt na siłe mnie tam nie ciągnie. Ja tankuje do pełna z 700zet :-D W kwestii kosztów no to ok. rzeczywiście trzeba się napracować żeby to zrobić, ale moje pytanie brzmiało co mam za te trzysta zł. Kiedyś byłem na imprezie za 400 zł i nie było zbyt wiele, nawet żadnej pamiątki nie mam z tamtego wypadu, więc straciłem zaufanie do ogłoszen typu jest impreza, bedzie fajnie, kosztuje tyle i tyle przyjezdzajcie. Niech kolega lenin napisze cos wiecej, albo daje linki z wieksza iloscia danych. EDIT: Przepraszam już mi się otworzyło... wszystko jest zwracam honor. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 oj mudder, przeciez wiem, ze nikt na siłe mnie tam nie ciągnie. Ja tankuje do pełna z 700zet :-D W kwestii kosztów no to ok. rzeczywiście trzeba się napracować żeby to zrobić, ale moje pytanie brzmiało co mam za te trzysta zł. Kiedyś byłem na imprezie za 400 zł i nie było zbyt wiele, nawet żadnej pamiątki nie mam z tamtego wypadu, więc straciłem zaufanie do ogłoszen typu jest impreza, bedzie fajnie, kosztuje tyle i tyle przyjezdzajcie. Niech kolega lenin napisze cos wiecej, albo daje linki z wieksza iloscia danych. no widzisz dało się ładnie napisać :mrgreen: a nie aj waj czemu tak drogo :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To nie jest drogo, jest to normalna cena za taką imprezę. Są nawet droższe od moich a pakiet startowy zawiera .... nic :mrgreen: U mnie są pakiety startowe + niespodzianki.Tym razem będą to fajowe nalepy i ognicho z niespodzianką Zorganizowanie czegoś takiego to nie tylko wytyczenie trasy i jedziemy, to również mnóstwo ślęczenia nad książkami by wiedzieć dokąd poprowadzić wycieczkę, aby było ciekawie. Trasa majówki to ok 200 - 250 km, dla was, ja mam do przejechania ok 1000. A jeep 4.0i na wodę nie chodzi... Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Mi się też wydaje, że to nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 bullterrier, Masz w podpisie wroc-wawa, czy my się czasem nie nie spotkaliśmy w serwisie w Chróstniku k/Lubina? Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To nie jest drogo, jest to normalna cena za taką imprezę. Są nawet droższe od moich a pakiet startowy zawiera .... nic :mrgreen: U mnie są pakiety startowe + niespodzianki.Tym razem będą to fajowe nalepy i ognicho z niespodzianką Zorganizowanie czegoś takiego to nie tylko wytyczenie trasy i jedziemy, to również mnóstwo ślęczenia nad książkami by wiedzieć dokąd poprowadzić wycieczkę, aby było ciekawie. Trasa majówki to ok 200 - 250 km, dla was, ja mam do przejechania ok 1000. A jeep 4.0i na wodę nie chodzi... Czasem trzeba zadać pytania prowokacyjne, żeby zmusić ogłoszeniodawcę do większego wysiłku niż tylko wklejenie tekstu ze swoich ogłoszeń do wszystkich zainteresowanych. ... no i prowokacja się powiodła :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 drug, A jaki jest cel tej prowokacji? Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 żeby zmusić ogłoszeniodawcę do większego wysiłku niż tylko wklejenie tekstu ze swoich ogłoszeń do wszystkich zainteresowanych. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 bullterrier, Masz w podpisie wroc-wawa, czy my się czasem nie nie spotkaliśmy w serwisie w Chróstniku k/Lubina? Nie, napewno nie. W życiu nie byłem kolo lublina. BTW To jest dla mnie ogloszenie typowo komercyjne a nie chęć organizacji zlotu klubowego pickupowców, zatem temat powinien się znaleźć w dziale giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Do imprezy została dołożona regularna przeprawa czyli ciężka walka w klasach extreme i wyczyn. Więcej na www.offroad.mazury.pl Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie, napewno nie. W życiu nie byłem kolo lublina. Lenin pytał czy byłeś koło L U B I N A, a nie LUBLINA... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie, napewno nie. W życiu nie byłem kolo lublina. Lenin pytał czy byłeś koło L U B I N A, a nie LUBLINA... ;-) Też nie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam ! Lenin to mnie poznałeś w AutoMotoSkład w Chróstniku ! Pozdrawiam.. :-) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam !Lenin to mnie poznałeś w AutoMotoSkład w Chróstniku ! Pozdrawiam.. :-) No nie mogę,wszędobylski Prawy Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 prawy, Witam! ;-) Impreza niestety odwołana. Zainteresowanych przepraszam. Cytuj www.offroad.mazury.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam !Lenin to mnie poznałeś w AutoMotoSkład w Chróstniku ! Pozdrawiam.. :-) No nie mogę,wszędobylski Prawy Obrazek Ale numer :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi