Qba Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim 🙂 witam ponownie po 10 latach:-) W tym roku w końcu spełniłem swoje marzenie - mam RAM V LIMITED :-))) poprzedniego RAM III miałem w 2010-2012r. Później jak go sprzedałem to śnił mi się po nocach - niestety rano się budziłem, a za oknem go nie było :-/ Ale od czerwca tego roku za oknem już jest to co powinno byc - czyli 5.7 HEMI !!! Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam Qba Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!
Administrator Mecenas Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witamy ponownie 🙂 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Rekomendowane odpowiedzi