abok Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Szczegóły na www.tlc-camp.pl Cytat z powyższej strony: "W imieniu Toyota Land Cruiser Owners Club Polska mam przyjemność zaprosić wszystkich posiadaczy samochodów terenowych Toyota wraz z rodzinami na wyjątkowe spotkanie w wyjątkowym miejscu. Do naszej dyspozycji urokliwe osiem hektarów terenu Autodrom 4x4, położone w bezpiecznej odległości od cywilizacji - wielkopolskie Włościejewki. Piękne położenie, bliskość jeziora, dobre warunki do biwakowania i biesiady, czy możliwość sprawdzenia umiejętności 4x4 w wydzielonych miejscach to nie jedyne atrakcje imprezy. Klub i forum tlc.org.pl tworzą ludzie - jeśli nie byliście nigdy na takiej imprezie przyjeżdżajcie śmiało a przekonacie się, co nas różni od posiadaczy innych marek. Weterani - nie będziecie zawiedzeni, rezerwujcie czas w kalendarzu. " Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja już jestem zapisany od 2 miesięcy :) Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 hehe, znowu będą mieli folie ochronną w cenie wpisowego :?: :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 A tak w temacie, zapisuje się ktoś? Cobra jedzie, ja jadę, a reszta? Cytuj Hilux 3.0 '09 +2" Snorkel, osłony Asfir, konsola CB, WA-27, BFG MT, osłony reflektorów Grand Cherokkee 4.7 V8 '99 - OFF-ROAD Commander 3.0CRD '07 - BOULEVARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja to tam na 2 albo 3 samochody jadę... Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ja będę ale jako sponsor imprezy - szczegóły na stronie zlotu. Ale i tak zamierzam się dobrze bawić :-D Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 no ja już wiem że będę się wystawiał też tam :D Szwagra namówiłem żeby wystawić na TLC camp te wideorejestratory Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 To do zobaczenia :-P Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi