abok Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Szczegóły na www.tlc-camp.pl Cytat z powyższej strony: "W imieniu Toyota Land Cruiser Owners Club Polska mam przyjemność zaprosić wszystkich posiadaczy samochodów terenowych Toyota wraz z rodzinami na wyjątkowe spotkanie w wyjątkowym miejscu. Do naszej dyspozycji urokliwe osiem hektarów terenu Autodrom 4x4, położone w bezpiecznej odległości od cywilizacji - wielkopolskie Włościejewki. Piękne położenie, bliskość jeziora, dobre warunki do biwakowania i biesiady, czy możliwość sprawdzenia umiejętności 4x4 w wydzielonych miejscach to nie jedyne atrakcje imprezy. Klub i forum tlc.org.pl tworzą ludzie - jeśli nie byliście nigdy na takiej imprezie przyjeżdżajcie śmiało a przekonacie się, co nas różni od posiadaczy innych marek. Weterani - nie będziecie zawiedzeni, rezerwujcie czas w kalendarzu. " Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Cobra Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Ja już jestem zapisany od 2 miesięcy :) Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić
mudder Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 hehe, znowu będą mieli folie ochronną w cenie wpisowego :?: :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
ktomek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 A tak w temacie, zapisuje się ktoś? Cobra jedzie, ja jadę, a reszta? Cytuj Hilux 3.0 '09 +2" Snorkel, osłony Asfir, konsola CB, WA-27, BFG MT, osłony reflektorów Grand Cherokkee 4.7 V8 '99 - OFF-ROAD Commander 3.0CRD '07 - BOULEVARD
Cobra Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ja to tam na 2 albo 3 samochody jadę... Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić
abok Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 ja będę ale jako sponsor imprezy - szczegóły na stronie zlotu. Ale i tak zamierzam się dobrze bawić :-D Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Cobra Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 no ja już wiem że będę się wystawiał też tam :D Szwagra namówiłem żeby wystawić na TLC camp te wideorejestratory Cytuj Cobra, Nowy jestem nie bić
abok Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 To do zobaczenia :-P Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl
Rekomendowane odpowiedzi