zieluch666 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 mam pytanko a propo tego systemu mam rama z silnikiem hemi z 2004 roku wersja laremie czy on posiada mds. A jeśli nie to takie głupie pytanie :oops: czy jest możliwość zamontowania tego wynalazku do mojego silnika hehe :) Cytuj
Wojdat Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mds nie ma w tym roku , a czy da się dołożyć .... Mechanicznie to wymiana hydropopychaczy, trzeba zdjąć glowice I w miejsce zaślepek w bloku , zamontować 4 elektrozawory A czy da się potem to aktywować ? Tego juz nie wiem Cytuj Corvette C4 86 383 stroker Fiat Doblo 1.9 TD Corvette C4 88 ..i zawsze jakiś Hemiacz :)
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Sprzedać przedlifta i kupić polifta, najprościej :-) Róźnica, slinik , sterowanie, polifcie jest can ( mniej kabelków - więcej elektroniki) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi