roboterm Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2016 Problem z oświetleniem przednim czy można jakoś ledy koloru pomarańczowego wykorzystać do jazdy dziennej? Może jakoś mogą świecić na biało dzięki programowaniu? mało światła jest podczas jazdy być może jeździłem europejskimi autami i całkiem inaczej świecą. Cytuj ROBOTRAK
Boniu Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 ja mam pomarańczowe do jazdy dziennej. nie zgodne z prawem ale pseudoksenon też niezgodny i jeżdżą z nim. mi światła dobrze oświetlają drogę... nie narzekam Cytuj
roboterm Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 co myślicie o wymianie tych pseudo ksenonów na coś europejskiego? Czy da się to zrobić? Cytuj ROBOTRAK
Boniu Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 kolego zapraszam do powitalni... przedstawić się i wrzucić kilka fotek autka :) Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 Powitalnia pierwsza sprawa. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Temat stary ale może się komuś przyda. Proponuje SMD dwu funkcyjne dla wersji gniazd US, aby rozwiązać problem przeróbek. F150 postojowe/dzienne białe + kierunek pomarańczowy w jednym. RAM postojowe/dzienne białe + kierunek pomarańczowy w jednym. Cytuj
dmisieekk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 gdzie takie można dostać Mike (ex garus), ??? Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 dmisieekk, ja wszystko kupowałem na alledrogo.... tylko wpisz smd usa czy dwufunkcyjna http://allegro.pl/dual-color-led-p27-7w-30x-smd-5050-3157-3457-usa-i6136769875.html [ Dodano: 2017-03-07, 20:33 ] ..... "będzie Pan zadowolony" :-D Tylko weź kombinerki zakrzywione i wyrwij z lampy te plastiki to zmieścisz dłuższą z wiekszą ilością diód. Cytuj
dmisieekk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 czyli co wystarczy "wsadzić" tą żarówkę i już mamy dzienne na przemian z kierunkiem ?? Fajnie by było... :-) :-) Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 dmisieekk, tak, tylko pierw usuń plastikowy refleks ze srodka jesli chcesz dłuższą, patrz mocniejszą. Kup z oszukaniem can. Jeśli nie wstaw równolegle rezystor lub żarówke. Efekt po wsadzeniu bedzie że postój się wygasza i włacza kierunek jak kierunek skończy z powrotem włacza się pozycja. One bedą tak mocne jak dasz prznajmniej 50smd że dadzą światła do jazdy dziennej. P.s. ogarnołeś już cofania i przeciwmgielne? Cytuj
dmisieekk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 cofania i przeciwmgielne już miałem zamontowane. :-) Zakupię dokładnie te: http://allegro.pl/dual-color-led-p27-7w-3157-3457-60x-smd-usa-dodge-i6500777500.html?fromVariant=6136769875 zobaczymy co to warte :-o Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 dmisieekk, spróbuj poszukać tańszych, cena może spaść do ok. 28zł. Ja w Ramie zamieniłem w lewym tylnym kloszu górna żarówkę postojową jednowłóknową na dwu i tam realizowałem na potrzebę kontroli przeciwmgielne. Do cofania polecam WAŚ listwa led dwu rzędowa, wystepuje z białymi i czerwonymi ledami. http://www.was.eu/index/product/1238 Cytuj
dmisieekk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 w poprzednim Ramie nie miałem światła wstecznego ani przeciwmgłowego, mało tego koła wystawały poza obrys samochodu jakieś 5cm a jedyne co słyszałem podczas kontroli to " depnij mu jak będziesz odjeżdżał albo ile to pali " :D:D Cytuj
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Ja bym tego 'głośno' na publicznym poście nie pisał.... ja jeździłem 21km do sąsiedniego miasta bo u mnie ci co zazwyczaj nadmiernie się spuszczali. Ram miał gorzej, eFka nie podpadała. Cytuj
misman Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 co myślicie o wymianie tych pseudo ksenonów na coś europejskiego? Czy da się to zrobić? Ja zmieniłem na LEDy. Zenony mogą się schować. Ale... LEDy są równie niekoszerne jak chińskie zenony. Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Jeśli mówimy o soczewce nie wiem jakie macie odczucia ale mi to ta ebay/allegro to gorzej świeci od oem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi