gregcw Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Właśnie zakupiłem dodga ram 1500 1999 r. 5,9 "czarny" skubany musiałem posprzątać garaż żeby to piękne bydle weszło ale fajnista ta bryczka . Pozdrawiam . Cytuj DODGE RAM 1500 5,9 V8 MAGNUM 99r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witamy kolejnego Ramika . Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witamy serdecznie kolegę. Greg wejdź w temat http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=19&postdays=0&postorder=asc&start=90 i wkleja pare fotek. Pochwal się cudeńkiem. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witamy!!! I bardzo się ciesze, że 2 generacja! oby więcej takich :-P fajnista ta bryczka I to bardzo!!!! Najfajniesza :twisted: Też mam '99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Aloha! Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi