DJ Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Na wstępie witam wszystkich serdecznie na forum. Poproszę Was o opinię na temat Ram w wersji z napędem na tył. Jak wygląda codzienna eksploatacja, jak późniejsza odsprzedaż itp. Wielkie dzieki za wszystkie Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zacznij od powitalni. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 :lol: poproszę o opinie, zastanawiam się czy kupic takiego [ Dodano: 2016-06-20, 15:17 ] nikt nie ma zdania na temat 2WD w tym aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kilka tematow pod Twoim jest watek "zakup kontrolowany", przeczytaj ostatnia strone, tam jest moje zdanie. Tu jest link jakby co http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=959&postdays=0&postorder=asc&start=1380 A w skrocie lepiej miec 4x4 A dla wszystkich nie przekonanych filmik. Z napedem 4x4 nie mial by tego problemu Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 dzięki za opinię, czytałem ją wcześniej zakładałem, że 4x4 przyda się tylko w zimę, ale racja w lecie też może być potrzebny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 siepiet, to bezjajec jakiś jest on nie wiedział gdzie chce jechać, powinien jeszcze rikszą pląsać, w takim przypadku koparkę stawia się bardziej z przodu żeby oś dociążyć.On miałby ze wszystkim oprócz rikszy problemy. :-) Wiadra z ryżem poprzewracał.https://www.youtube.com/watch?v=p54Q7qiFBes z napędem na 3 osie nie miałby tego problemu. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel20vt4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja mam hemi 4x 4 i powiem tak jak jest mokro lub pada śnieg nie wyobrażam sobie jazdy z napędem tylko na tył każde mocniejsze dodanie gazu przy wyprzedzaniu i tył odjeżdża :( Cytuj 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam, Podczas jazdy na śniegu to się zgadzam że tył wyprzedzić chce przód. Ale czy podczas deszczu? Mi tam jeszcze nie odjechał. Ale co ja wiem :-D Dodgem jeżdżę dopiero miesiąc :-) W chwili obecnej jeżdżę w trybie 2WD ale jak tylko temperatura spadnie poniżej 4 stopni to będę jeździł w 4WD AUTO.] A tak w ogóle to lepiej mieć mieć 4x4 i nie korzystać z niego jak mieć "kastrata" i później żałować że się nie ma 4x4. Taka moja opinia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Fajnie Ci, ze masz 4x4 auto, u mnie niestety brakuje tej opcji i zastanawiam sie jak to zrobić, żeby sie pojawila >< no i masz 100% racji.. Lepiej mieć, niz nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi