Feny Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam Wszystkich, Czy ktos juz sie bawil w zmiane lamp przednich z dodge rama 2006 lift do modelu z 2004 z tego co widziałem to wystarczy zmienić przednie blotniki atrape i listwe w zderzaku ? oraz wspomniane lampy. Co wy o tym sądzicie ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siepiet Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Kazdy ma swoj gust i swoje wyobrazenie oraz pomysl na auto. Wedlug mnie auto po takim zabiegu bedzie wygladalo jak nieudany skladak, bedzie obiektem drwin oraz jego wartosc zostanie zanizona przez taki odchyl od orginalu. Sama czynnosc jest wykonalna, kiedys byl nawet taki na sprzedaz i nie spotkal sie z "pochlebnymi" opiniami Oczywiscie to jest Twoj pojazd i zrobisz z nim co zechcesz ale dobrze to przemysl bo efekt moze byc zupelnie odwrotny do zamierzonego Pozdrawiam Quote Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cymek Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Gusta, guściki... ale w moim przekonaniu, to najbardziej udana sylwetka (nie włączając tych nowych) jest właśnie do 2005 roku... jeśli chodzi o kształt lamp to po 2005 to już nie jest to siek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmisieekk Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 czesć, ja u Siebie miałem takie lampy zamontowane i jakoś nikt nie drwił, a także ubezpieczyciel też nie miał żadnych problemów. Ja zmieniałem błotniki, atrapę, zderzak i oczywiście lampy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulka Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 rzecz gustu , jak dla mnie te nowsze lampy to porazka dla wygladu zgadzam się z cymkiem :!: Quote HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pickup150 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Przed zakupem F150, jak wiecie rozglądałem się za RAMem. Niestety model z tymi "nowszymi" lampami po 2005 nie przypadł mi do gustu, być może że podoba mi się spokojna sylwetka auta, te nowsze lampy to jakoś tak "skośnymi: zalatują. Nowy model to już inna bajka, ale w tym przypadku zmianą stylistycznym poddano nie tylko lampy, ale też cały przód i spasowali wszystko razem ładnie, mi się teraz nowy model bardzo podoba, zresztą o mały włos nie zostałem posiadaczem takiego potworka, gdyby nie głupota sprzedającego :-/ . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts