zyga Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ktoś coś kupuje w rockauto, żeby podzielić koszty wysyłki ? jaki jest patent, żeby nie robili 2 wysyłek z 2 magazyów tylko złączyli w jedną paczkę ? Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No wlasnie z tymi magazynami nieda sie nic zrobic, strasznie zawyza to koszty. Juz tez kiedys walczylem z tym i wkoncu udalo mi sie znalezc na ebayu od tego samego sprzedawcy te czesci a z rockauto nic nie wymyslilem jak to obejsc Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 testuje kurierus tam za 10$ można zrobić konsolidację przesyłek zakupiłem na amazon + ebay fanty szukałem z darmową wysyłką po stanach zobaczymy niby pokazuje się ten samochodzik ze towar jest z tej samej lokalizacji ale koszty jakoś strasznie rosną fanty 14$ wysyłka 68 :):) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Hej Zyga. Potrzebuję pare gratów zamówić. Będę w Pn robił zamówienie. Może jakaś super-konsolidacyjna przesyłka ? :) ma mgratów na 5 kg i 2 kartony po butahc... Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ja już swoje puściłem wczoraj dam znaka jak wyszło [ Dodano: 2016-01-23, 02:04 ] Będę w Pn robił zamówienie. może Ci się przyda -5% trzeba wkleić w [How Did You Hear About Us?] 3989831536265359 ważne do końca lutego chyba Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 To masz jeszcze moj kod (rockauto 5% rabatu) j.w 2884244622895753 Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blik Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Na FB są grupy, w których wspólnie składa się zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A co to jest FB ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
singit Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 FB to Facebook ;) grupy znaleźć łatwo ja już obserwuje dwie. -- studia magisterskie zarządzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 podajcie namiary na takie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Obserwacja to wspaniała rzecz, to krok pierwszy żeby zostać sygnalistą. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi