Bigos555 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Witajcie Klubowicze! Jestem Karol , pochodze z okolic Chojnic w pomorskim. Kreci mnie Amerykańska motoryzacja, dlatego zawitałem u was. Niestety jeszcze w swojej kolekcji nie posiadam zadnego pickupa, co w przyszlosci powinno sie zmienic, ale to pewnie dopiero po slubie , a slub niedlugo bo 23 maja 2015. Z tego tez powodu koledzy szukam pojazdu ktorym pojade wlasnie do slubu. Marzy sie mi i narzeczonej jazda wlasnie jakimś oldskoolowym amerykańskim pickapem z prawdziwego zdarzenia w jakiejs eleganckiej wersji, im wiekszy tym lepszy :). Mam nadzieje ze ktorys z kolegow z moich okolic odezwie sie i pomoze w odnalezieniu na ta chwile pojazdu . Z gory dzieki! Piona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cymek Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Czesc! Gratulacje! I powodzonka w znalezieniu pickupa :2piwo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz_B Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Siemanko.Wybieraj http://picasaweb.google.com/PickupCamper/FordF650#5415132260914380530 Quote Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawy Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Witaj ! Gratulacje :lol: zerknij na temat Ramem do Ślubu było tam kilka fajnych zdjęć,moje i Bodanowe..A może jeszcze czyjeś ? Quote www.tmtwentylacja.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdoc Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Powitać. Quote Jeep V8 WJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek bartnik Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Witaj!!!Bezpieczniej kupić przed ślubem :lol: :lol: :lol: A tak serio to ja też kupiłem po ślubie i podstawa zanim zacznie układać twoje żeczy na pace to wsadz ją szybko za fajerke i niech pośmiga a wtedy kocyk na pake i do lasku na grzybki hehehe :lol: :lol: :lol: Quote Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts