Xado Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam! Chciałem się przywitać ze wszystkimi. Jestem nową osoba na forum. Mój sprzęt to skoda felicia w pickupie. Jestem z Wrocławia, a moja pasja to motoryzacja. Lubię oglądać, słuchać i przede wszystkim rozmawiać o samochodach. Projekt auta wydaje mi się ciekawy. Parę miesięcy przywiozłem ze szczecina skodę felicie w kombi na swapa. Teraz będzie się pasła w moim pickupie klima, abs, wspoma hehe. Dodatkowo zderzak poliftowy, maska oraz lampa. To tak od siebie :) Cytuj
Natryskowy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Woooo ziomek z Wrocławia i jeszcze ma Skodę :luz: Robimy spota :) ja też wezmę Skodę :mrgreen: Witaj na forum ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Tadeusz_B Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Xado Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Natryskowy, W sumie czemu nie :) Tylko niech SWAP dobiegnie końca, wtedy można coś pomyśleć :) Cytuj
Natryskowy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Xado po Wrocławiu jeździ taka czarna matowa Felicia pickup ale rozumiem, że to nie Twoja? Bo moją Skodę łatwo rozpoznać po napisach :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Xado Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Natryskowy, Hehe zapewne jeździ, ale bez burty, zaczepów i plandeki. Właśnie od tego ziomka co jeździ taką skodą zakupiłem te trzy elementy. Skode też mam w macie :) Cytuj
Natryskowy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie rób w macie bo ciężko go utrzymać "w macie" ;-) Ja bym zrobił w jakimś ładnym "fluorescencyjnym" kolorze. Znasz felke z Zakopanego? pic hosting Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
AdAm Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witamy na pokładzie pickupklub.pl! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
Xado Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Natryskowy, Nie nie znam. Szczerze mówią to jeszcze swoim nie byłem w ogólne na zlocie, ale niestety zakupiłem już taką w macie i nic z tym niestety nie zrobię. Choć w sumie źle nie wygląda na glebie, kole (ATS Classic) oraz poliftowym przodzie :) Cytuj
Natryskowy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 A to już wiem, która to jest :) mijałem te Skodę jakiś czas temu na ul. Legnickiej ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Xado Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Natryskowy, Powrzucał bym tutaj jakieś fotki ze SWAPA, ale nie wiem czy jest to dozwolone :) Cytuj
Natryskowy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Załóż temat w dziale "inne pickup y" lub w showroomie o swojej felce i wrzucaj ;) Wszyscy się ucieszą, że powstał nowy temat bo ostatnio wieje nudą :mrgreen: Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Xado Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Super :). Dzisiaj wieczorem składam temat i się rozpiszę co nieco :) Cytuj
suchorz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć !!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4
Rekomendowane odpowiedzi