danielski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Proszę o pomoc w zlokalizowaniu przyczyny: mianowicie po dłuższym postoju(2 miesiące) mój RAM 1500 5,2 rocznik 1996 zaczął wydawać dziwne dźwięki ze skrzyni biegów. A dokładniej: do przodu wszystko załącza się świetnie, skrzynia zmienia biegi płynnie itp., niestety po załączeniu biegu wstecznego ze skrzyni dobiegają dziwne "świszczenia", auto jedzie do tyłu ale te dźwięki wciąż są. Autem trochę pojeździłem w celu rozgrzania oleju w skrzyni jednak objawy nie ustępują. Olej ma normalny różowawt kolor, jest przejrzysty. Może ktoś miał podobne doswiadczenia - bardzo prosze o sugestie. niedługo czeka mnie niezła trasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 8 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jak się ładnie przywitasz w powitalni to Ci odpiszę odnośnie twojego problemu :mrgreen: No chyba że chcesz wystąpić w roli monologu to się nie witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielski Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sorry, rzeczywiście w ferworze akcji zapomniałem, zaraz będzie poprawa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sorry, rzeczywiście w ferworze akcji zapomniałem, zaraz będzie poprawa :-) poczytaj http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=1122&postdays=0&postorder=asc&highlight=szczeki&start=0 Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sebastian i co z Tą odpowiedzią ?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi